• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena fudbalera izjavom šokirala Ukrajinu: "Neću čovjeka koji zarađuje manje od 10.000 evra mjesečno!"

Autor Dragan Šutvić

Žena ukrajinskog fudbalera ima visoke kriterijume kada je u pitanju plata njenog izabranika.

 Žena ukrajinskog fudbalera izjava o plati  Izvor: Instagram/mademoiselle.anna/printscreen

Među posljednjim selekcijama koje su se plasirale na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj je selekcija Ukrajine, koja je kroz baraž Lige nacija uspela da se domogne kontinentalne smotre. To znači da će na takmičenje vjerovatno putovati Šahtjorov fudbaler Oleksander Zubkov, a samo je pitanju kakvu će nam kontroverzi pripremiti njegova supruga koja obožava da bude u centru pažnje!

"Ne bih mogla da budem sa čovjekom koji ne zarađuje veliki novac. Ili zarađuje premalo. I šta? Pitate se koja plata za mog čovjeka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra", istakla je Ana Zubkova, koja u ukrajinskim medijima privlači mnogo pažnje. Gotovo svaka njena izjava je kontroverzna, a ona uživa kada se priča i piše o bilo čemu što je rekla ili uradila.

Da Ana obožava pažnju govori i njena karijera. Pored toga što na društvenim mrežama često kači provokativne fotografije, Zubkova se svojevremeno fotografisala i za ukrajinsko izdanje jednog od najpopularnijih svjetskih časopisa za muškarce. Po sopstvenim riječima, na sebe i svoj izgled mjesečno troši oko tri hiljade evra. Pogledajte kako izgleda:

Oleksander Zubkov (27) trenutno nastupa za Šahtjor, a to je i tim u kojem je ponikao. Sa prvoplasiranim timom ukrajinskog prvenstva ima dobru priliku da osvoji titulu i direktno se plasira u Ligu šampiona, a njegov doprinos bio bi izuzetno veliki. U dosadašnjem toku sezone Oleksander je na 19 prvenstvenih mečeva postigao četiri gola i asistirao pet puta.

Zubkov se u ljeto 2022. godine vratio u Šahtjor nakon epizode u Mađarskoj, gdje je nastupao za Ferencvaroš koji ga je prvo pozajmio, a zatim i otkupio. Tek mu je taj odlazak iz Ukrajine doneo mesto u reprezentaciji, za koju je do sada odigrao 30 mečeva, uz dva postignuta gola i tri asistencije. Nastupio je na Evropskom prvenstvu koje se igralo 2021. godine, a po svemu sudeći igraće i za nekoliko mjeseci na EURO 2024 u Njemačkoj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC