• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno koji su Srbi u albumu: Ovako izgledaju sličice za EURO 2024!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ljubitelji fudbala tokom ljeta kupovaće, lijepiće i mijenjati se, a onda navijati za reprezentativce Srbije iz albuma koji više nije Panini.

 Novi album sa sličicama EURO 2024 Izvor: MN PRESS

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje 14. juna, a turnir koji će se igrati u Njemačkoj polako privlači sve više pažnje. Nakon odigranih baraža znamo sve učesnike turnira i grupe i u kojima će se takmičiti, pa je vrijeme da se okrenemo sakupljanju sličica! Ovog puta bez legendarnog Paninija koji je izgubio licencu i prepustio proizvodnju američkoj firmi Topps, poznatoj po izradi bejzbol kartica i albuma sa sličicama za taj sport malo popularan u Evropi.

Album i sličice još nisu u prodaji, ali ima i onih koji znaju kako će sve izgledati kada se nađe u rukama klinaca i onih nešto malo starijih širom kontinenta. fudbalski navijači u Evropi jedva čekaju da počne lijepljenje, a na društvenim mrežama mogu da vide šta će im biti glavna zanimacija narednih nekoliko mjeseci. Naravno, i u Srbiji će se aktivno sakupljati sličice jer poslije 24 godine reprezentacija igra Evropsko prvenstvo! Prelistajte novi album za sličice, posvećen Evropskom prvenstvu u fudbalu:

Srbija ima svoje mesto u albumu.
Izvor: Youtube/collectosk

Proizvođač sličica za Evropsko prvenstvo pretpostavio je da će se na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za turnir naći: Vanja Milinković Savić, Filip Mladenović, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Saša Lukić, Filip Đuričić, Andrija Živković, Nemanja Maksimović, Marko Grujić, Lazar Samardžić, Nemanja Gudelj, Ivan Ilić, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Dušan Tadić.

Na spisku nema pojedinih fudbalera koji su već godinama standardni u reprezentaciji poput Luke Jovića, ali ni igrača poput Koste Nedeljkovića, koji je označen kao jedan od putnika na Evropsko prvenstvo iako zbog povrede nije mogao da debituje u martu. Ostaje da se vidi koliko će novi proizvođač albuma pogoditi selektorov spisak i da li će svi fudbaleri sa sličica biti putnici za Njemačku tokom ljeta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC