• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Redar u svlačionici napao fudbalere Radničkog iz Zrenjanina

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ružne vijesti stižu iz Rume gdje su navodno napadnuti fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina.

 fudbaleri radnickog napadnuti u svlacionici u rumi Izvor: YOUTUBE/FK RADNIČKITV/SCREENSHOT

Prvi maj iz Rume i Radnički iz Zrenjanina remizirali su ovog vikenda 1:1 u okviru 20. kola Srpske lige Vojvodina, a poslije tog susreta ne priča se o fudbalu. Prema saznanjima "Sportskog žurnala", dvojica fudbalera zrenjaninskog trećeligaša su poslije meča napadnuta u svlačionici.

Uz njih, navodno je napadnut i jedan od zvaničnika Radničkog, dok se navodi i da da su tokom pauze između dva poluvremena u sudijsku svlačionicu "ulazila nepoznata lica". Kako se navodi, fudbaleri su udareni sa spoljne strane kroz prozor, i to od jednog redara. Zbog svega toga, klub sa Begeja se žalio Fudbalskom savezu Vojvodine i nada se da će čitav slučaj biti ispitan, odnosno da će Rumljani biti kažnjeni zbog loše organizacije same utakmice.

"Čuo sam da se nešto dešavalo, ali ništa nisam vidio i ne bih o onome što se pričalo poslije utakmice i juče. O tome će da se oglasi klupsko rukovodstvo i ne mogu da govorim o nečemu što se odigralo daleko od moga vidokruga. Što se susreta tiče, nismo na predhodnim mečevima stvorili prilika kao u Rumi. Više puta izlazili smo ispred golmana i nismo pogodili. Na kraju smo, u posljednjem minutu, kažnjeni. Prije meča bili smo zadovoljni bodom, imajući u vidu da smo bili oslabljeni i da su motivi domaćina do neba. Na kraju žalimo što smo ostali bez plijena. Problem su donijele i povrede, Strahinja Karišić je igru napustio poslije pola sata i moraće da miruje, a na povrede se žale Danilo Provči i Petar Radić. Na lošijem terenu nismo igrali", kazao je pomoćni trener Srđan Zakić.

(Sportski žurnal/MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC