• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se napadnuti trener, tvrdi da nije bilo udaraca: Sad ga čeka i otkaz

Aleksandar Kackevič i fudbaleri poljskog Zaglebja napadnuti su od strane huligana na treningu.

 Aleksander Kackevič se oglasio o napadu Izvor: Genya SAVILOV / AFP / Profimedia

Huligani su upali na trening poljskog kluba Zaglebje i napali fudbalere i trenera Aleksandera Kackeviča. Vijest se brzo proširila u tamošnjim medijima, pojedini su prenijeli i da je šef struke pretučen, ali je to ubrzo demantovano. Oglasio se i on sam i potvrdio da se nije dogodilo ništa strašno kao što su pojedinci tvrdili.

Istina je da se dogodio upad i da su huligani bili agresivni i da su prijetili i vikali, ali udaraca nije bilo.

"Tokom timskog treninga dogodio se neprijatan incident, hajde da tako kažemo. Napali su nas, bila je grupa ljudi od oko 30-40 godina. Nisam brojao koliko ih je bilo, ali su bili agresivni. Vjerovatno su htjeli da nas prebiju, ali smo skoro svi napustili teren", objasnio je Aleksander.

Neki su ostali da razgovaraju sa njima. "Lokalni igrači, Poljaci, pokušali su da pričaju sa njima, ne znam tačno šta su rekli jedni drugima, jer ne razumijem poljski jezik toliko dobro. Bilo je nekih žalbi. Možda zbog rezultata i svega."

Bjeloruski trener i nekadašnji šef struke Dinamo Kijeva potvrdio je da nije bilo povreda. "Dobro sam, nema modrica, ogrebotina, čim su oni otišli sa terena mi smo se vratili i odradili trening. Ne znamo zaista da i su u pitanju ultrasi ili predstavnici navijača, niko od njih se nije predstavio, nosili su maske na glavi, nije bilo nikakvih simbola."

Spekuliše se da će Aleksander napustiti klub u narednim danima, kako zbog haosa koji se dogodio, kao i zbog izjave koju je dao na kraju razgovora sa medijima.

"Razbjesnilo me je to što nismo mogli da stupimo u kontakt sa predsjednikom kluba. Imam jedno veoma ozbiljno pitanje za njega. Kako je moglo da se dogodi da nas napadnu u našoj bazi? Zašto klub nije obezbijedio neku vrstu obezbjeđenja za igrače i trenere? Bogu hvala da se sve dobro završilo, ali je svašta moglo da bude", zaključio je Kackevič.

Zaglebje Sosnovič se trenutno takmiči u drugom rangu poljskog fudbala i nalazi se na posljednjoj, 18. poziciji sa samo 13 bodova. Ima dvije pobjede, 7 remija i čak 16 poraza. Izvjesno je da će ispasti iz lige, osim ako ne uđu u neku nestvarnu seriju pobjeda u posljednjih 11 kola.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC