• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Žao mi je Džajića

Fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić pojavio se u ponedeljak u Okružnom sudu u Beogradu.

 Vidić: Žao mi je Džajića Izvor: MONDO

Vidić je svedočio pred istražnim sudijom Okružnog suda u Beogradu u postupku protiv trojice bivših funkcionera Crvene zvezde, Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića optuženih za finansijske malverzacije prilikom prodaja igrača.

Vidić je novinarima kratko rekao da mu je žao što je nekadašnji predsednik Zvezde Dragan Džajić u pritvoru, ali da ne može da komentariše sudski proces.

Džajićev advokat Zdenko Tomanović izjavio je da Vidić svojim iskazom potvrdio sve što je izneto u Džajićevoj odbrani. On je istakao i da Vidić, koji je za Zvezdu nastupao od 2000. do 2004. godine, ne potražuje novac od beogradskog kluba ili Džajića.

"Vidić nijednom rečju nije potvrdio sumnje da su prilikom njegovog transfera postojali dupli ugovori", kazao je Tomanović i izrazio očekivanje da će bivši funkcioneri Zvezde do sredine juna biti pušteni iz pritvora.

Džajić i nekadašnji sekretar Zvezde Miloš Marinković osumnjičeni su da su na transferu Vidića u moskovski Spartak protivpravno prisvojili dva miliona evra.

Oni su, kao i nekadašnji generalni sekretar kluba Vladimir Cvetković uhapšeni 5. februara zbog navodnih malverzacija prilikom prodaje Gorana Drulića u Saragosu.

Sud je kasnije istragu proširio i na transfere Vidića u Spartak, Zorana Njeguša u madridski Atletiko i Perice Ognjenovića u madridski Real.

Cvetković i Marinković su od hapšenja u centralnom zatvoru, dok je Džajić 23. aprila prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, zbog zdravstvenih problema.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC