• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukadinović: Partizan bez ideje i vizije

"Dupla kruna" je uspeh, ali trofeji na domaćoj sceni ne smeju da budu sami sebi svrha, poručuje doskorašnji funkcioner Partizana.

 Vukadinović: Partizan bez ideje i vizije Izvor: MONDO

Bivši potpredsednik Partizana Dragoljub Vukadinović, koji je pre mesec dana u tajnosti podneo ostavku na tu funkciju, tvrdi da u aktuelnom rukovodstvu novog fudbalskog šampiona Srbije ne postoji prava strategija, koja bi omogućila ekipi da postiže dobre rezultate i van zemlje, a klubu da napreduje.

"Moje viđenje budućeg Partizana dijametralno se razlikuje od viđenja ljudi u klubu. Neki žele samo titule u Srbiji, ples na kratko i ništa drugo. Ne kažem da 'dupla kruna' nije uspeh, ali šta ako je ona sama sebi svrha", rekao je Vukadinović u razgovoru za list "Pravda".

On kaže da je nedopustivo da Partizan na proleće osvaja titule, a da na jesen bude topovska hrana rivalima na evropskoj sceni.

"Ne volim improvizaciju i želim da uvek idem korak napred. Nisam hteo da talasam javnost dok se Partizan borio za prvenstvo i Kup, ali ne želim mirno da gledam kako se konkretna rešenja zamenjuju demagogijom".

Prema Vukadinovićevim rečima, nije dobra kadrovska politika koja se vodi u Humskoj 1, a ni organizacija.

"Neophodno je dovesti prave ljude i staviti ih na pravo mesto. Problematičan je rad sa mlađim kategorijama, potrebno je graditi novi stadion, završiti Zemunelo. Želim Partizan koji radi i gradi, postiže rezultate u Evropi. Tomislav Karadžić shvata moje ideje, ali ih odlaže za neko drugo vreme. Ja ne želim da čekam".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC