• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lipi: Nikad na klupu Milana!

Marčelo Lipi je izjavio da nikada neće preuzeti Milan, iako taj klub smatra jednim od najboljih.

 Lipi: Nikad na klupu Milana! Izvor: MONDO

Italijanski fudbalski stručnjak Marčelo Lipi odbacio je mogućnost da ovog leta preuzme ekipu Milana jer smatra da bi tim činom izdao svoje najveće ljubavi - Juventus i reprezentaciju!

Još od osvajanja titule svetskog prvaka sa nacionalnim timom na Mundijalu u Nemačkoj, šezdesetogodišnji Italijan nema angažman, zbog čega su ga tamošnji mediji prozvali naslednikom Karla Anćelotija na klupi Milana.

Međutim, Lipi je u utorak jasno stavio do znanja svima da nikad neće preuzeti "rosonere" jer smatra da bi tim činom izdao "staru damu", koju je vrlo uspešno vodio čak u dva navrata - od 1994. do 1999. i u periodu od 2001. do 2004. godine.

"Nacionalni tim i Juventus su moje velike ljubavne priče i jedine trenerske funkcije koje bi u Italiji mogao da obavljam", izjavio je Lipi rimskom dnevniku "Gazeta delo Sport".

Bivši trofejni selektor "azura" pohvalno se izrazio prema Milanu i njegovim čelnim ljudima Silviju Berluskoniju i Adrijanu Galijaniju, naglašivši da ipak nikad ne bi seo na klupu kluba sa "San Sira".

"Milan je veliki klub sa ogromnim doprinosom u istoriji italijanskog fudbala, Berluskoni i Galijani su sjajni lideri, ali ne bih mogao da izdam i prevarim svoje najveće ljubavi - reprezentaciju i Juve", podvukao je Lipi, koji je u trenerskoj karijeri još vodio Napoli, Atalantu i Inter.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC