• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko želi Vilju, neka izbroji 40 miliona!

Valensija ovog leta planira da otpusti ili proda oko 15 fudbalera, uključujući jednog od svojih asova - Vilju, Silvu ili Hoakina.

 Ko želi Vilju, neka izbroji 40 miliona! Izvor: MONDO

Valensija će ovog leta morati da proda barem jednog od svojih najboljih igrača, kako bi ublažila gubitak koji će proisteći iz neučestvovanja u narednom ciklusu Lige šampiona.

Ako je suditi po ceni koju su "slepi miševi" istakli na leđima svog prvog strelca Davida Vilje, oni će sve učiniti da iz kluba ode neko drugi, recimo David Silva ili Hoakin. Jer, Vilju će moći da odvede samo onaj ko na sto izvadi 40 miliona evra!

Nezvanično se priča da su mnogi spremni da ponude obeštećenje od oko 25 miliona evra, pre svih Real Madrid i Čelsi, ali to neće biti dovoljno da se Valensija odrekne standardnog reprezentativca.

Sam Vilja rekao je da se neće baviti svojom karijerom pre završetka Evropskog prvenstva, a klub se svakako nada da će on dobrim partijama u Austriji i Švajcarskoj opravdati svoju (pre)visoku cenu.

Novi trener "slepih miševa" Unai Emeri je prvog radnog dana na Mestalji saopštio da su mu za kvalitetan rad potrebna 22-23 fudbalera.

Na platnom spisku Valensije trenutno se nalazi čak 40 profesionalaca, a jedino je siguran odlazak centarhalfa Kaneire u Sporting za milion evra.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC