• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se i Filip Đuričić: Bivši reprezentativac Srbije se oprostio od saigrača

Autor Tijana Jevtić

Srpski reprezentativac Filip Đuričić se oprostio od prerano preminulog saigrača iz Panatinaikosa koji je sa grčkim klubom nedavno gostovao u Banjaluci.

 Filip Đuričić se oprašta od saigrača Džona Boldoka Izvor: MN Prees

Svijet je potresla vijest o iznenadnoj smrti Džordža Boldoka (31) koji je pronađen mrtav u sredu uveče u bazenu u iznajmljenoj kući u kojoj je živio u Atini. Od igrača Panatinaikosa su se tokom noći i od ranog jutra oprostili brojni sportisti, a naročito saigrači. 

Na društvenim mrežama to je učinio i bivši srpski reprezentativac Filip Đuričić koji je podijelio objavu svog kluba - Panatinaikosa i uz to dodao emotikon slomljenog srca. Pored Đuričića Boldok je u grčkoj ekipi svlačionicu dijelio sa još dva Srbina Filipom Mladenovićem i Nemanjom Maksimovićem

Izvor: Instagram/filipdjuricic

Boldok je u Panatinaikos stigao ovog ljeta, nakon što je od 2017. do 2024. bio igrač Šefilda za koji je upisao 205 nastupa i šest golova. Sa timom iz Atine je imao velike planove ovog ljeta, pošto su zeleni jedni od favorita za osvajanje grčkog prvenstva, a očekivale su ga i obaveze u Ligi konferencija. 

Sa ekipom Panatinaikosa Boldok je nedavno bio u Banjaluci na meču protiv Borca, ali je bio na klupi i nije ulazio u igru.

Podsjetimo, Džordža Boldoka je pronašao stanodavac vile u kojoj je živio, nakon što se cijeli dan nije odazvao pozivima supruge. Detaljnije informacije o preranoj smrti fudbalera očekuju se u narednim danima. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC