• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svastika ga ucjenjivala snimcima intimnih odnosa: Fudbaleru sada prijete četiri godine zatvora zbog njih

Poznati fudbaler iz Južne Koreje Ui Jo Hvang mogao bi četiri godine da provede u zatvoru zbog toga što je snimao intimne odnose sa svojim devojkama.

 Fudbaleru prijeti zatvor zbog tajnog snimanja intimnih odnosa Izvor: Jon Hobley | MI News

Fudbalski reprezentativac Južne Koreje Ui Jo Hvang (32) mogao bi da dobije zatvorsku kaznu od čak četiri godine. Poznati fudbaler, koji je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao čak 62 utakmice i postigao 19 golova, optužen je da je tajno snimao intimne odnose sa svoje dvije različite partnerke.

Kako prenose mediji, njega su dvije djevojke optužile da je snimio intimne odnose sa njima, za šta nisu odmah znale, pa zbog tih incidenata koji su se dogodili još 2022. godine može da završi iza rešetaka.

Tužilaštvo traži četiri godine zatvora dok se Hvang nada vansudskom poravnanju, tako da se izvinio za svoje bezobzirne i perverzne postupke, dodavši da je svjestan toga da je razočarao ljude. "Trudiću se ubuduće da ne radim ništa ružno i daću sve od sebe i na terenu i van njega. Izvinjavam se žrtvama zbog mojih postupaka i žao mi je što sam razočarao sve koji su do sada bili uz mene", kazao je Hvang u sudnici.

Bizarnost čitavog slučaja je što se za intimne snimke saznalo kada je Hvang tužio sestru svoje supruge koja ga je ucjenjivala njima. Za pokušaj iznude osuđena je na tri godine zatvora, a sada se zbog istih snimaka sudi i fudbaleru.

Do nedavno je bio član Notingem foresta, a igrao je još za Seltu, Norič, Bordo, Olimpijakos i Alanju čiji je i sada član.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC