• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Boli glava zbog povreda

Crveno-bijeli skupo platili bodove u Jagodini. Uoči kup utakmice sa Smederevom i "vječitog derbija" van stroja se nalazi pet fudbalera.

 ZVEZDA: Boli glava zbog povreda Izvor: MONDO

Šef struke Robert Prosinečki imaće najviše problema sa sastavljanjem odbrane, jer su se ranije povrijeđenom Ćosiću pridružili Milan Vilotić i Stevan Reljić.

Obojica su usljed oštrih startova Jagodinaca zaradila posjekotine i morali su na ušivanje. Neće biti u kombinaciji za srijedu i četvrtfinale Kupa Srbije, a izvjesno je da će Vilotić - čija je rana veća od Reljićeve - voditi bitku sa vremenom da se oporavi do okršaja sa Partizanom.

"Rano je za prognoze. Nadam se da ću biti na terenu, derbi se igra i na jednoj nozi", rekao je Vilotić "Sportskom žurnalu".

U tandemu sa Li Adijem protiv Smedereva će najvjerovatnije igrati mladi Srđan Mijailović, po vokaciji zadnji vezni, budući da Prosinečki na poziciji štopera ima samo trojicu igrača i četvrtog, Danijela Mihajlovića, koji je van stroja praktično od septembra 2010!

Povratkom Darka Lazovića i ulaskom u formu Andrije Kaluđerovića napad izgleda dosta bolje, dok se na sredini terena osjeća odsustvo Kadua. Njegova pauza otegla se na gotovo mjesec dana.

Brazilac je počeo lagano da trenira i stručni štab čini sve da ga polako dovede do nivoa koji je potreban za "vječiti derbi".

Podsjetimo da se u prvim minutima utakmice sa Jagodinom povrijedio i Nenad Kovačević...

Sve to znači da će protiv Smedereva morati da preuzmu odgovornost i neki igrači sa klupe.

Četvrtfinale Kupa definitivno dolazi u nevrijeme. Jedanaestorica koja izađu na teren moraće dobro da "zavrnu rukave", da se ne bi ponovio scenario sa utakmica protiv Banata, Lučana ili Teleoptika prošle sezone, kada su golovi za prolaz padali u 90. (i nekom) minutu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC