• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljaš Boaš: Roman ima strpljenja

"Ne mislite valjda da je vlasnik dao 15 miliona evra da me dovede iz Čelsija, da bi poslije tri mjeseca dao još novca za raskid ugovora?"

 Viljaš Boaš: Roman ima strpljenja Izvor: MONDO

Prvi put u posljednjih 10 godina, Čelsi je doživio četiri poraza u startnih 12 kola Premijer lige, ali Andre Vilaš Boaš kaže da ga neuspjesi neće skrenuti sa zacrtanog puta.

Mladi portugalski stručnjak je poslije poraza od Liverpula (1:2) na Stamford Bridžu izjavio da je tim doživio "ozbiljan udarac", ali da je kvalitet za takmičenje na četiri fronta i dalje tu.

"Dočekujemo Vulvse, gostujemo Njukaslu, pa nam dolazi Mančester siti. Ma koliko teške bile te utakmice, moramo da probamo da ih dobijemo", rekao je Vilaš Boaš.

"U novembru i decembru je dosta bodova u opticaju. Možda ćemo uspjeti da smanjimo zaostatak za vodećim timovima, ali sigurno je da smo protiv Liverpula napravili još jedan korak ka vrlo teškoj poziciji".

Čelsijev zaostatak za Sitijem iznosi 12 bodova, a za Mančester junajtedom sedam. Međutim, Totenhem bi već u ponedeljak uveče mogao da spusti "plavce" na peto mjesto, Arsenal je uhvatio zalet, tu je i Liverpul, sa kojim se nikad ne zna...

Viljaš Boaš tvrdi da ga Roman Abramovič neće otpustiti. Interesatno je da se ne poziva na svoje znanje i ugled, već na to što je Rus ljetos izdvojio veliki novac da otkupi njegovu slobodu - raskid ugovora sa Portom koštao je 15 miliona evra!

"Ne mislite valjda da će sada da mi uruči otkaz i na to potroši još novca? Gazda ima strpljenja i posvećen je stvaranju tima za budućnost, o čemu smo ranije pričali".

"Međutim, nema bježanja od odgovornosti. Nećemo da kažemo kako je ovo tranziciona sezona. Na nama je da osvojimo što više trofeja, a trenutno smo i dalje 'živi' u četiri takmičenja", zaključio je osvajač Lige Evrope sa ekipom Portoa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC