• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez u Milanu? Ako ga interesuje fudbal.

Uprava šampiona Italija zainteresovana za Argentinca, ali samo ako bude skoncentrisan na igru. Kostakurta: "Karlos bi perfektno zamijenio Kasana".

 Tevez u Milanu? Ako ga interesuje fudbal. Izvor: MONDO

Fudbalska javnost dugo predviđa u kom bi klubu problematični Tevez mogao da nastavi karijeru kad i zvanično napusti Mančester siti. Kao i to da li će uopšte ponovo igrati.

Poslije odbijanja da uđe u igru protiv Bajerna, svađe sa Manćinijem, udaljavanja iz prvog tima i nedozvoljeno dugog boravka u domovini, sasvim je izvjesno da će argenitnski napadač uskoro napustiti klub.

Italijanski šampion Milan takođe je istakao želju da vidi Teveza u svom dresu, ali pod određenim uslovima. Prvi pomoćnik Masimilijana Alegrija, Mauro Tasoti, potvrdio je tu informaciju.

"Tevez u Milanu? Sjajan je igrač, ali moraćemo da procijenimo njegovu kondiciju i 'glavu' zato što, uz fudbalsko znanje, morate biti i mentalno spremni da igrate", rekao je Tasoti engleskim novinarima.

Napad prvaka Italije oslabljen je za Antonija Kasana i biće takav još oko sedam mjeseci. Italijanski centarfor zbog operacije srca i lakšeg šloga još dugo neće biti u konkurenciji za tim, a legenda "roso-nera" Alesandro Kostakurta smatra da bi ga Tevez odlično zamijenio.

"Tevez bi bio perfektva zamjena Kasanu. Stekao sam utisak da bi mogao da stvori određene probleme ukoliko bude sjedio na klupi, a to će mu se sigurno desiti u Milanu, s obzirom na veliku konkurenciju. Neko bi morao da ga ispravno savjetuje", rekao je legendarni defanzivac.

Argentinac je nedavno kažnjen i oduzimanjem mjesečne plate, ali Kostakurta, uprkos tome, smatra da bi bio sjajno pojačanje kluba sa stadiona "San Siro".

"Svejedno, bio bi idealan napadač za Milan", zaključio je on.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC