• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Rad na prekretnici, Vignjević kipti

Poslije novog neuspjeha Rada, na Banjici upaljen alarm. Vignjević najavljuje promjene. "Ova nema krv, borbenost", kaže trener "građevinara".

 JSL: Rad na prekretnici, Vignjević kipti Izvor: MONDO

Crna serija Rada je nastavljena proteklog vikenda. Već pet utakmica "građevinari" nisu okusili slast pobjede, a nedjeljni remi sa BSK-om (1:1), upalio je crvenu lampicu na Banjici.

"Nemamo krv!", rezignirano je konstatovao trener Rada Nebojša Vignjević poslije remija sa Borčancima u kojem "građevinari" nisu iskoristili ni brojčanu nadmoć na terenu, ni penal...

Rad nema pobjedu još od meča 7. kola (1. oktobra) sa Hajdukom, kada je bilo 3:0. A pred ekipom Nebojše Vignjevića su tri teška meča: Borac u Čačku, potom na Banjicu dolazi Crvena zvijezda, a u posljednjem kolu jesenjeg djela prvenstva Rad odlazi u Kragujevac, ekipi koja je apsolutni hit ovog djela sezone - Radničkom.

"Mi ne igramo fudbal! Mnogo je ličnih interesa u ekipi, nedostaje nam jedinstvo. Vidjelo se to pred kraj utakmice, svi su tražili šansu da se istaknu, zanemarili su timski duh. Ništa nije slučajno, ni izostanak podrške navijača. Vidjeli su ljudi šta se dešava", kaže Vignjević u dahu.

Trener je svjestan da nešto mora da presiječe, unese živost...

List "Sport" piše da je pojedinim igračima već stavljeno do znanja da ne pružaju ni djelić onoga što se od njih očekuje. Tako su na jučerašnjem trenintu Nemanja Andrić, Marko Stanojević i doskorašnji kapiten Radomir Koković prebačeni u B tim.

Kvalitet igrača, prema Vignjeviću, nije sporan. Trenirao je i lošije ekipe po kvalitetu, ali su taj nedostatak nadoknađivali borbenošću i željom. Upravo je to ono što Vignjević ne vidi u sadašjoj ekipi kluba sa Banjice.

"U Radu definitivno računam na najbolje igrače u mojoj karijeri. Druga je stvar to što su neborbeni, što im nedostaje timskog duha. Ovdje ne postoji želja da se da krv na terenu. Tu borbenost nisam video ni protiv BSK-a, ni u nekim ranijim mečevima. Siguran sam da smo mi ostali sa desetoricom da bismo izgubili utakmicu. Biće konkretnih poteza zbog nedopustivog odnosa pojedinaca", jasan je Vignjević.

Zanimljivo je da poslije 12 kola, tri ekipe iz Beograda: Rad, OFK Beograd i BSK imaju isti učinak - po 13 bodova i razmešteni su na tabeli od 9. do 11. mjesta.

Rad i BSK imaju isti skor: po tri pobjede, četiri remija i pet poraza. OFK Beograd ima četiri pobjede, jedan remi i sedam poraza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC