• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Milan hoće skalp šampiona!

Čelsi je izgubio u posljednjem prvenstvenom meču od Liverpula 2:1, a sada ga u Grupi E očekuje vrlo teško gostovanje Bajeru iz Leverkuzena.

 LŠ: Milan hoće skalp šampiona! Izvor: MONDO

"Moramo da igramo ozbiljno i kvalitetno svake nedjelje. Potpuno smo skoncentrisani na duel sa Leverkuzenom. Svima treba da bude jasno da želimo tri boda protiv Bajera kako bi osigurali plasman u narednu fazu takmičenja", rekao je Viljaš Boaš.

Ekipu Bajera predvodiće bivši igrač "plavaca", 35-godišnji Mihael Balak.

"Očekuje nas sjajna utakmica. Svi žive za ovaj meč, a tenzija raste iz dana u dana. Drago mi je što ćemo na svom stadionu odmjeriti snage sa timom kao što je Čelsi", kazao je Balak.

Valensija će osluškivati rezultat iz Leverkuzena i, uz to, pokušati da pobjedom kod kuće nad belgijskim Genkom dođe do drugog mjesta na tabeli.

Arsenal će dočekati u Londonu šampiona Njemačke, Borusiju iz Dortmunda. Oba tima igraju dobro, Arsenal je u prvenstvu pobijedio Norič, dok je Borusija iznenadila Bajern u Minhenu.

"Imamo sjajnu atomsferu u ekipi, drago mi je što radim sa ovakvim igračima. Hoćemo da pokažemo da smo sposobni za velika djela. Ipak, pred nama je težak put, a račune ćemo da svedemo na kraju sezone", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger, čijem timu je potrebna pobjeda za plasman u osminu finala.

U drugoj utakmici F grupe Olimpik će u Marselju dočekati grčki Olimpijakos, a sa nova tri boda i francuska ekipa bi širom otvorila vrata sljedeće faze takmičenja u Ligi šampiona.

Duel fudbalskih "divova" odigraće se u Milanu, gdje će "rosoneri", predvođeni nekadašnjim igračem Barselone Zlatanom Ibrahimovićem, dočekati aktuelnog prvaka Evrope i Španije.

"Čak i kada sam otišao iz Barselone, mislio sam da je to najbolji tim na svijetu. Ipak, tada je najbolje rješenje bilo da napustim klub. Za mene je važno da sam srećan u timu u kojem igram", rekao je Ibrahimović, koji je u sezoni 2009/2010 bio u sukobu sa trenerom Barselone Pepom Gvardiolom.

Barselona će u srijedu biti bez povrijeđenih Andresa Injeste i Danija Alveša, dok u timu Milana neće biti Antonija Kasana i Kevina Princa Boatenga.

Istorijski uspjeh i plasman u osminu finala pokušaće da ostvari kiparski APOEL, koji gostuje u Sankt Peterburgu. Izabranicima Ivana Jovanovića za to čak neće biti potrebna ni pobjeda, ukoliko u drugom meču H grupe ekipa Porta ne savlada Šahtjor u Donjecku.

PAROVI I TABELE LIGE ŠAMPIONA:

Grupa E:

Bajer Leverkuzen - Čelsi (20.45)
Valensija - Genk (20.45)

TABELA: Čelsi 8, Bajer 6, Valensija 5, Genk 2.

Grupa F:

Arsenal - Borusija Dortmund (20.45)
Olimpik Marselj - Olimpijakos (20.45)

TABELA: Arsenal 8, Marselj 7, Borusija Dortmund 4, Olimpijakos 3.

Grupa G:

Zenit - APOEL (18)
Šahtjor - Porto (20.45)

TABELA: Apoel 8, Zenit 7, Porto 4, Šahtjor 2.

Grupa H:

Milan - Barselona (20.45)
BATE Borisov - Viktorija Plzenj (19).

TABELA: Barselona 10, Milan 8, BATE 2, Plzenj 1.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC