• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd pred Kup: Možemo!

"Romantičari" izuzetno motivisani pored četvrtfinalnu kup utakmicu protiv Partizana. "Želimo u polufinale", kaže Nemanja Nikolić.

 OFK Beograd pred Kup: Možemo! Izvor: MONDO

Da li OFK Beograd može da iznenadi Partizan sutra na Karaburmi u četvrtfinalu Kupa Srbije? U redovima "romantičara" suzdržani optimizam. Računa se, prije svega na to da su crno-bijeli fokusirani više na subotnji "vječiti derbi"...

"Posljednjih godina nam je nekako najteže bilo igrati sa Partizanom, međutim po staroj narodnoj, kup je uvijek neizvjestan. Partizan ima malo opterećenje derbija, što nama može da koristi. Vjerujem i da će im pristup biti takav da sve sjem pobjede je za njih neuspjeh", rekao je trener OFK Beograda Dejan Đurđević uoči sutrašnje utakmice (početak u 13 časova).

Iako njegova ekipa ne bilježi neke sjajne rezultate u prvenstvu, Đurđević je ohrabren igrom.

"Situacija na koju smo računali i prije meča sa Radničkim nije se ništa promijenila. I dalje imamo nedostatak od devet igrača, koji ne samo da nisu u konkurenciji, nego su i završili polusezonu. Možda će biti par promjena u odnosu na posljednji susret, ali mi smo uvijek ofanzivni. Pokušaćemo da nađemo najbolji odgovor na njihove varijante. Dobro poznajemo Partizan i njegove igrače, ima tu dosta koji su igrali kod nas, ali tu su i treneri koji su bili u našim redovima. Pred nama je devedeset minuta i pokušaćemo sve da završimo na vrijeme", rekao je Đurđević dodajući: "Ne vjerujem da ćemo vježbati penale".

Vezista, koji je igrao za Crvenu zvezdu, Nemanja Nikolić ima motiv više.

"Dolazi nam trenutno najbolja ekipa u zemlji i na nama je da pokažemo koliko vrijedimo i kakav nam je kvalitet. Imaju dosta istaknutih pojedinaca i jaki su na sredini terena. Ipak nama je motivacija na visokom nivou i nenedostaje nam želja. U slučaju da dođe do penala, neću se libiti da uzmem loptu i da postignem gol. Mada, u redovima moje ekipe vidim da postoji velika želja da igramo polufinale i to je šansa za sve nas da se dokažemo", rekao je Nikolić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC