• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Dijara?! Do derbija još tri dana

Da li se igrom na Karaburmi Senegalac preporučio treneru Partizana za duel sa Zvezdom? Pitanje koje za sada nema odgovor.

 Stanojević: Dijara?! Do derbija još tri dana Izvor: MONDO

Partizan je ostvario cilj uoči 141. "vječitog derbija" - u prvenstvu ima četiri boda prednosti u odnosu na Zvezdu, što je bila želja trenera Aleksandra Stanojeviča, a domogao se i polufinala Kupa Srbije.

Crno-bijeli su golovima Lamina Dijare i Lazara Markovića savladali OFK Beograd u četvrtfinalu - 2:0.

"Zasluženo smo pobijedili na teškom gostovanju. Iz prve šanse smo postigli gol što nam je znatno olakšalo posao", rekao je Stanojević.

Na pitanje novinara da li se igrom na meču Lamine Dijara "preporučio" za nastup na derbiju, trener crno-bijelih je odgovorio diplomatski:

"Imam još tri dana da odlučim... Dijara je dostra dobro igrao, htjeli smo sa njim da dobijemo nešto drugačije i tako je i bilo".

Stanojević je objasnio i zašto su nekolicina igrača koji su u poslednje vreme bili standardni u prvom timu ostali na klupi na Karaburmi.

"Nismo mnogo kalkulisali, odmarao sam samo Lazara Markovića, a ostale sam rotirao što to radim već neko vrijeme", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je na poraz njegove ekipe uticao rano primljeni gol, već u šestom minutu.

"Kada izađete puni želje i energije na teren protiv Partizana i u uvodu primite gol, svi planovi se mijenjaju", istakao je Đurđević.

On smatra da su u posljednjim trenucima prvog i drugog poluvremena igrači Partizana već bili mislima na derbiju.

"Oni su posljednjih pet minuta u oba dela meča igrali opuštenije, jer su već mislima bili u derbiju, ali bolji i kvalitetniji tim ide dalje", dodao je trener OFK Beograda.

Đurđević je ocijenio da su od njegovih fudbalera samo Nemanja Nikolić, Ivan Kecojević i Marko Petković odigrali dobro, a da su ostali podbacili.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC