• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokret za promene ruši stare snage FSS

Grupacija u okviru koje deluju Jugović, Mihajlović, Milošević, Petković i drugi, želi da preuzme vlast na izbornoj Skupštini FSS, 15. jula.

 Pokret za promene ruši stare snage FSS Izvor: MONDO

Organizacija Pokret za promene, koja prema sopstvenim navodima okuplja više od 300 bivših fudbalera i sportskih funkcionera, rešena je da na predstojećim izborima "počisti" staru garnituru i preuzme rukovođenje Fudbalskim savezom Srbije!

"Apelujemo na sve sportske radnike u Srbiji da ne nasedaju na priče i provokacije. Prošlo je vreme Đorića, Jokića, Karadžića, Teofilovića... Našem fudbalu su potrebni mladi i čisti ljudi. Ima nas više od 300 bivših fudbalera i sportskih funkcionera, bez mrlje, a jedina želja je da se sve promeni iz korena", poručio je Pokret u svom obraćanju javnosti.

Među najpoznatijim imenima u ovoj organizaciji su Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Savo Milošević, nekadašnji selektor Ilija Petković, Dragan Okuka, Zvonko Živković, nekadašnji gensek FSS i Crvene zvezde Nebojša Leković...

Izborna Skupština zakazana je za 15. jul, a ime čoveka koji će biti kandidat za mesto upražnjeno odlaskom Zvezdana Terzića, biće poznato do kraja meseca.

"Ove godine nas očekuju Olimpijske igre i start u kvalifikacijama za Mundijal u Južnoj Africi. Srbiju bi na tim takmičenjima trebalo da predstavlja novo rukovodstvo, pošto su se prethodnici dokazali samo slabim rezultatima. Verujemo da će naša misija biti uspešna i da će se publika konačno vratiti na stadione", stoji u saopštenju Pokreta za promene.

Nezvanično, pokret planira da Jugovića postavi na mesto direktora reprezentativnih selekcija, a da umesto Miroslava Đukića dovede Radomira Antića na čelo "A" tima?!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC