• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbrana sve jača, Đorđević opet crno-beli

Od utorka je ponovo u Partizanu Nenad Đorđević. Drugi put u karijeri, bivši reprezentativac predstavljen je kao novi igrač crno-belih.

 Odbrana sve jača, Đorđević opet crno-beli Izvor: MONDO

Posle godine provedene u japanskom Džef junajtedu, stoper rođen 7. avgusta 1979. godine, raskinuo je ugovor sa tim klubom i vratio se u Humsku, da pojača odbranu. On je treći defanzivac, posle Milana Vještice i Riste Lakića, a peto pojačanje od 1. januara (golman Mladen Božović i zadnji vezni Ednilson).

Nenad Đorđević potpisao je ugovor na dve i po godine i žestoko će pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji tima, gde je u jednom trenutku vladala prava oskudica (Mihajlov, Milović otišli, Sikimić teško povređen, na raspolaganju bili samo Rnić, Obradović i Knežević).

"Presrećan sam što sam po drugi put ovde, pred vama i što sam se vratio u Partizan, klub koji najviše volim. Nije mnogo prošlo od kada sam otišao, samo godinu dana. Odlučio sam da raskinem ugovor sa Džef junajtedom i, pored nekih ponuda iz Evrope, preovladala je ljubav prema Partizanu", rekao je uzbuđeni Nenad Đorđević na predstavljanju u prostorijama kluba.

Prošli put, kada je dolazio iz Obilića, Đorđević je odmah zaigrao u Ligi šampiona sa crno-belima.

"Polako. Prvo da održimo poziciju koju imamo, pa ako je moguće i povećamo bodovnu razliku, da osvojimo duplu krunu. A, onda ćemo pričati o Ligi šampiona. O tome svi maštaju. Kažu da se ovde igra najlepši fudbal u zemlji. Nestrpljiv sam da i ja budem deo te ekipe", rekao je Đorđević.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC