• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić hoće da se vrati?

Svrgnuti predsednik FSS namerava da se vrati u Srbiju. On se, navodno, nalazi na Sv. Stefanu i nada se da će poternica protiv njega biti oborena.

 Zvezdan Terzić hoće da se vrati?  Izvor: MONDO

To, bar, tvrdi "izvor blizak redakciji Press".

Naime, neimenovani sagovornik kaže i da je imao priliku da razgovara sa Terzićem u "četiri oka" i otkriva da je čovek, kojeg terete da je prisvojio 1,1 miliona nemačkih maraka od transfera Vanje Grubača u Hamburger 1998. godine, uglavnom zatvoren u dobro čuvanom apartmanu na Svetom Stefanu.

"Imao sam priliku da se nedavno vidim sa Terzićem. Razgovarali smo oko dva sata u njegovom apartmanu na Svetom Stefanu i on je tada pucao od optimizma. Tvrdio je da će optužnica protiv njega uskoro pasti i da će tada moći da se vrati u Srbiju. Inače, Zvezdan praktično živi u izolaciji, gotovo nikada ne napušta svoj apartman, jer ni po koji cenu ne želi da bude viđen. Najviše mu smeta to što je razdvojen od porodice, iako ga, kako mi je rekao, supruga Svetlana i deca s vremena na vreme posećuju", kaže svedok, koji je želeo da ostane anoniman.

On dodaje da uopšte nije lako doći do Terzićevog apartmana na Svetom Stefanu.

"Do Terzića u ovom trenutku ne može tek tako da se dođe. Kada sam poželeo da ga vidim, rečeno mi je da odem u jedan hotel u Podgorici i da čekam dalje instrukcije. Kada sam se smestio tamo, došao je po mene auto i u gluvo doba noći odveo me na Sveti Stefan. Tamo sam se video sa Terzićem, razgovarali smo oko dva sata i morao sam da se vratim".

Isti izvor dodaje da je prethodnih meseci Terzić u više navrata morao da menja prebivalište. Da je jedno vreme bio u luksuznom hotelu "Splendid" u Bečićima, potom u jednom apartmanu u blizini, ali da se onda vratio na Sv. Stefan, gde je prvobitno došao, kada je morao da ode iz Srbije zimus.

Podsetimo, Terzić je otišao iz Srbije 3. feburara ove godine, uz tvrdnju da ide u SAD na usavršavanje i da je o tom putovanju blagovremeno obavestio sve strukture u FSS. Mesec dana kasnije, 4. marta, protiv njega raspisana je potraga, a zatim i poternica MUP, jer se nije odazivao na pozive.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC