• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belami opet udara

Loš momak britanskog fudbala, Kreg Belami, na svoju listu skandala dodao je još jedan.

 Belami opet udara  Izvor: MONDO

Napadač Vest Hema i reprezentacije Velsa pretukao je humanitarnog radnika u Sijera Leoneu, gde promoviše sopstvenu dobrotvornu organizaciju.

Prema tvrdnjama očevidaca, Belami je u Fritaunu, prestonici ratom opustošene afričke zemlje, zgrabio humanitarca za vrat i oborio ga na pod.

Incident se prema pisanju londonskog “Sana” dogodio u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima u Lagonda kasinu, gde je Velšanin, sa dvojicom telohranitelja otišao na piće i partiju ruleta.

Medjutim, posle pola sata gubljenja novca i nekoliko čaša viskija, Belami je skočio na muškarca, koji je zaposlen u humanitarnom udruženju Sijera Leonea za siročiće, srušio ga na pod i počeo da davi.

Lokalnim izbacivačima trebalo je nekoliko minuta da odvoje nekadašnjeg igrača Njukasla, Liverpula, Seltika i Blekburna, od nesretnog humanitarca i izbace iz kasina.

Belamiju bi incident mogao ozbiljno da poremeti planove oko gradnje fudbalske akademije u Fritaunu, pošto su incident videli važni lokalni političari koji su bili zgroženi njegovim ponašanjem.

Velšanin je prošle godine danima punio stupce sportske štampe nakon što je palicom za golf isprebijao saigrača Jona Arnea Risea, pošto ovaj nije želeo da nastavi da peva i uveseljava goste u jednom portugalskom hotelu gde su fudbaleri Liverpula bili smessteni tokom priprema, a pre dve godine bio je optužen za udaranje jedne 19-godišnje devojke u noćnom klubu u Kardifu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC