• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević: Bulatović nije ubijen zbog fudbala

Legenda jugoslovenskog fudbala Dejan Savićević izjavio je da generalni sekretar FSJ Branko Bulatović nije ubijen zbog fudbala!

 Savićević: Bulatović nije ubijen zbog fudbala  Izvor: MONDO

Nekadašnji selektor SCG takodje je naveo da nijedno ubistvo funkcionera beogradskih klubova, koja su se desila poslednjih godina, nemaju veze sa fudbalom.

Savićević je istakao da tvrdnje iznete u emisiji „Insajder", a prema kojima je Bulatović ubijen u trenutku kada je odlučio da prekine dugogodišnju praksu nameštanja utakmica, nisu istinite.

"Sva ubistva koja se pominju u toj emisiji, od Arkana, preko oca Ace Bulića, Juse, pa do Bate Bulatovića, nemaju veze sa fudbalom. Ti ljudi jesu bili predsednici ili visoki funkcioneri pojedinih klubova, ali nisu ubijeni iz fudbalskih razloga. Niko, pa ni Bulatović! Bio je moj prijatelj i naravno da mi smeta što se sada na taj način spekuliše o razlozima njegove smrti. Nagađaju da je ubijen zbog transfera, pa zbog nekakvih sertifikata, pa zato što nije registrovao prvenstvenu utakmicu, ali tvrdim da to nema veze sa istinom", rekao je Savićević u razgovoru za "Press".

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore kaže da je razočaran onim što je prezentovano u "Insajderu", iako je pristao da posle prve epizode otvoreno komentariše tvrdnje koje su odnose na nekadašnju reprezentaciju.

"Čitava emisija je bezveze! Ima ponešto tačno, ali razočarao sam se kada sam čuo da su izmislili izjavu Lenarta Johansona, bivšeg predsednika UEFA. Pa, gde je tu novinarska etika, moral?", zapitao se Savićević.

Savićevića je posebno pogodilo što su u drugoj epizodi iskorišćene neke njegove ranije izjave, ali u potpuno drugom kontekstu. Navodno, kada su ga svojevremeno pitali da prokomentariše Bulatovićevo ubistvo, Savićević je rekao da ne želi da govori jer bi mogao da završi isto kao Bata.

"Ne znam kome ide u prilog da izvrće izjave i stavlja ih u pogrešan kontekst. Rekao sam da neću da ispravljam krive Drine u fudbalu i da se tako izlažem opasnosti, ali razgovor je tada vođen u potpuno drugom pravcu", dodao je Savićević i dodao da nije siguran da je Srbiji i srpskom fudbalu trenutno potrebna takva emisija, jer se u njoj pojavljuju "neki smešni likovi, koji nemaju kredibilitet da govore o svim tim stvarima". (opširnije na www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC