• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Austrijancima fali završnica

Selektor Srbije smatra da je ekipa Austrije, naš budući rival u kvalifikacijama za SP, nadigrala i Hrvate i Poljake i Nemce.

 Đukić: Austrijancima fali završnica Izvor: MONDO

Selektor Srbije Miroslav Đukić u utorak uveče je gledao utakmicu Italija - Francuska, a dan ranije Austrija - Nemačka, pokušavajući da što bolje "snimi" naše buduće rivale u kvalifikacijama za Mundijal 2010. godine.

I dok se za "trikolore" posle očajnog nastupa na EURO 2008 ne može ni pretpostaviti u kakvom će sastavu zaigrati najesen, Austrija ima jasan "kostur", mlad i perspektivan tim, koji je po igrama trebalo da osvoji više od jednog boda u Grupi A.

"Trče, bore se, bili su terenski nadmoćni u sve tri utakmice, ali fali im završnica. Dali su samo jedan gol, iz penala, međutim, njihov slab rezultat ne sme da nas zavara, jer su bili bolji i od Hrvata i od Poljaka i od Nemaca. Nije lako sabiti Nemce u njihov kazneni prostor", rekao je Đukić za "Večernje novosti".

Selektor kaže da su ga Austrijanci iznenadili više od Francuza i Rumuna.

"Video sam borben tim koji je, uz podršku publike, veoma opasan na svom terenu. Korkmaz je zanimljiv, probija po levoj strani, dobar je dribler. Dopao mi se i napadač Harnik, iako protiv Nemaca nije pokazao sve što može. Kapiten Ivanšic je, takođe, zanimljiv igrač".

Đukića tokom leta čekaju pripreme olimpijske reprezentacije Srbije. On je najavio da će spisak od 18 igrača i četiri rezerve saopštiti 20. jula.

Selektor ima želju da pozove trojicu igrača starijih od 23 godine, na koliko po propisima ima pravo, ali nije siguran da će u tome uspeti, pošto klubovi nisu obavezni da puste veterane da igraju u Pekingu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC