• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković za MONDO: Butorović se super oblači

Ni riječi o fudbalu. Sa Bobanom Bajkovićem pričali smo o drugim stvarima. O Oblačenju, tetovažama ...

 Bajković za MONDO: Butorović se super oblači Izvor: MONDO

Da nije golman, bio bi poznata ličnost. To je više nego izvjesno...

Ali, s obzirom na to da je golman, i to Crvene zvezde, ne želi da ga javnost pamti po nekome ko je "ustajao" rano samo kada je trebalo da osvane na kioscima, na naslovnicama žute štampe. Kaže - to je daleko iza njega!

"Nije isto kada si starter u Crvenoj zvezdi i kada si stalno, godinama negdje na pozajmicama. Nije ti ista motivacija. Odgovornost na mojim leđima je sada mnogo veća. I ja to osjećam i trudim se da vratim na pravi način", počinje priču za MONDO čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković.

"Kad završim trening, odem s devojkom na piće, ručak ili večeru, odem kući i pogledam film i čekam jutarnji trening. Tako svaki dan..." , dodaje on.

I to je ovog puta bilo sve što smo o fudbalu razgovarali s njim.

Iako kaže da se smirio, skoncentrisao samo na treninge i utakmice, da se skrasio i na emotivnom planu, da ima dugu vezu i da izlazi samo kada ga pozovu saigrači da se proslavi neka pobjeda, visoki Cetinjanin je i dalje neko ko je pun zanimljivih odgovora na pitanja koja nemaju veze s fudbalom.

Skrasio si se?

"Duga veza, nit' izlazim, nit' bilo šta drugo. Dosta više..."

Otkud to?

"Šta da se radi, sad ću 27 godina... Da sam u Crnoj Gori već bi me hvatali za uvo da se ženim", sa osmjehom kaže Bajković.

Znači, nisi više omiljen gost u noćnim klubovima?

"Jedino ako bismo vezali sad nekoliko važnih pobjeda i da izlazi cijela ekipa to da proslavi, išao bih i ja. Da me pozovu... Ovako, ne!" , ograđuje se Bajković.

Kada se osvrneš iza sebe, šta je ono što nikad ne bi ponovo uradio?

Poslije kraćeg razmišljanja, bez ustezanja, Bajković je rekao:

"Za spot, recimo... Nikad više ne bih to uradio", pokajao se Bajko što je prihvatio da bude glavni "baja" u spotu estradne zvijezde Goge Sekulić.

U tom slučaju je imao i dozu sreće, jer pjesma nikada i nije bila neki pretjerani hit, pa je brzo pala u zaborav. Ali, tetovaže ne prolaze. One su vječne.

"Tetovaže, tetovaže... Uh", uzdiše Bajković iz čega se vidi da nije baš ravnodušan zbog toga što mu je skoro polovina tijela islikana različitim motivima.

Pojasnio je i zašto...

"Kada sam ja u pitanju to može i nekako da prođe, sad kad sam krenuo mislim da mi donekle i stoji, ali kada razmišljam o djeci koja me vole, a ima ih mnogo, preporučio bih iskreno da to nikad ne rade, jer će pogriješiti. I meni naiđe dan da se kajem zbog toga, a nekad mi dođe da pozovem 'onog mog' i kažem mu: 'Zakaži mi, hoću još jednu...' Pa, mi onda dođe da ih opet sve skinem".

Jednu stvar Bajković je ponovio:

"Preporučio bih klincima da to ne rade, iako te tetovaže možda idu uz mene".

Uz tebe idu, ali uz neke tvoje saigrače nikako.

"To jeste tako, nisu svi kao ja..." , sa osmjehom kaže momak sa najdužim stažom od svih igrača u klubu.

Ko u Zvezdi nikada ne bi istetovirao nešto na tijelu?

"A, ne bih ja da kažem to... Šta ti misliš?"

Možda Darko Lazović?

"Haha, možda on! Nikad, nikad... Ni tačkicu. Ali, neka, svi smo mi drugačiji i to je normalno i dobro. Sto ljudi, sto ćudi..."

Često kažu da "moraš da budeš lud da bi bio golman". Kako ti to shvataš?

"Nije čudo to što kažu... Šutiraju ti u glavu sa metar, dva, tri, pet... Za to moraš da imaš dozu 'ludilia'. Ne kažu to uzalud, to je živa istina", kaže Bajković, ali se i sam nadovezuje sa osmjehom:

"Za mene važi izgleda i van terena, ali nije to više tako. Od kad sam stao na gol, od kada je došao šef, ništa me drugo ne zanima osim terena, djevojke i kuće", odmah podvlači.

Da li je tačno to da fudbaleri, kada imaju slobodan dan, uđu ujutru u tržni centar i izađu uveče?

"To najčešće rade stranci, ja slabo kada... Jedino kad idem da kupim nešto, jer imam ugovor sa 'Nike', nosim njihovu garderobu, pa onda ponekad svratim nešto da uzmem, ali se ne zadržavam", kaže Bajković.

Kada već svratiš, koju garderobu kupuješ?

"A, posebna garderoba potrebna ti je za mene. Ne patim od 'firmi', nemam nijednu za koju sam vezan. Zna se, vojničke gaće, šarene majice, šarene patike, kačket obavezno i neka kožna jakna sa nitnama. Tako vidim sebe, ne vidim sebe u odijelu, nikad nisam obukao odijelo", kaže Bajković i dodaje:

"Jedino kada se budem ženio... Mada, i tada ću da razmislim".

Šta misliš o stilu oblačenja predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića?

"E, on mi se sviđa, fura fazon sličan mom. Sviđa mi se Bata Butorović..." , kao iz topa kaže popularni Bajko.

A, koga bi od svojih kolega fudbalera poveo u šoping na modnu lekciju?

"Uh, ne bih, da me neko ne razumije i da se naljuti..."

Znači ima ih?

"Pa, što se mene tiče - ima ih. Ali, mnogo više je onih fudbalera koji se super oblače. Kad vidim u 'Svetu' i 'Skandalu' da izađu slike fudbalera, tamo gdje ih ocjenjuju, meni se čini da svi imaju stila, zaista... I reprezentativci i momci iz Crvene zvezde, Partizana... Po mom mišljenju, fudbaleri baš imaju stila za oblačenje..."

Gdje ćeš na more?

"Ja uvijek u Crnu Goru, nikada nisam ljetovao u inostranstvu, ja volim da idem 'dole'. Najčešće sam u Sutomoru, imam drugara tamo. Budvu ne volim, ali je Boka lijepa, Herceg Novi, Kotor..." , najavljuje Bajković gdje će "paparaci" na ljeto moći da uslikaju možda neku novu tetovažu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC