• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Srbija ne smije da ima ovakve terene

Trener Partizana kaže da ne traži opravdanje za remi u Novom Pazaru, ali smatra da je nedopustivo igrati u takvim uslovima. Lakše u Humskoj.

 Grant: Srbija ne smije da ima ovakve terene Izvor: MONDO

Remi u Novom Pazaru (1:1) je "vratio" Partizan dva koraka unazad, jer više nema deset nego osam bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvijezdu. Ipak, razlika je i dalje dovoljno velika da crno-bijeli mogu mirno da se spremaju za naredne utakmice.

Trener Avram Grant nije imao uspjeha na debiju, pa iako ne želi da traži alibi, kaže da je loše stanje terena imalo velikog uticaja na igru njegovog tima i na rezultat.

"Bio sam u Kini, Mikroneziji i Africi... Dobri terenu su važni i zato Srbija sebi ne smije da dozvoli ovako loše podloge. Atmosfera na stadionu je motivisala igrače, ali teren nije. Ipak, to nam nije opravdanje što nismo pobijedili", istakao je Izraelac.

Tvrdi da je upoznat da u Partizanu postoji imperativ da se pobijedi na svakom meču, čak i na "plus deset".

"Znam da Partizan i Zvijezda moraju stalno da pobjeđuju, ali i ovakvi dani se događaju u fudbalu. Želja da se pobjedi nije izostala".

Predsjednik Dragan Đurić je poslije gostovanja u Novom Pazaru primijetio strah kod igrača.

"Ja mislim obrnuto. Djeluje mi da su igrači u utakmicu ušli previše opušteno. Valjda su puni samopouzdanja poslije dobrih igara na pripremama. Za takve mečeve neophodna je tenzija".

Grant ne vjeruje da će se loša igra ponoviti u sljedećem kolu, kada će u Humskoj gostovati Sloboda Point - jedini srpski tim koji je crno-bijelima nanio poraz u jesenjem dijelu sezone.

"Biće nam lakše, jer, ako ništa drugo, biće bolji uslovi za igru, a oni su posebno važni kada imate igrače tehnički 'potkovane' kao Partizan", zaključio je Avram Grant.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC