• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma i Viljaš Boaš se već dogovorili?

Portugalski stručnjak i generalni menadžer "vučice" Baldini razgovarali još u februaru oko sklapanja posla na ljeto. Luis Enrike u Barsi?

 Roma i Viljaš Boaš se već dogovorili? Izvor: MONDO

Andre Viljaš Boaš izgleda neće dugo biti bez posla. Već na ljeto mogao bi da preuzme Romu, saznaje specijalizovani fudbalski portal "Goal.com".

Portugalski stručnjak dobio je u nedjelju otkaz u Čelsiju, ali već ima pripremljen teren za naredni posao. Naime, Viljaš Boaš se još tokom februara sastao sa generalnim menadžerom "vučice" Frankom Baldinijem u londonskom restoranu gdje se razgovaralo o mogućoj saradnji, jer je već tada mogao da nasluti da neće dugo biti stanovnik Stamford Bridža.

Sada su Portugalcu "odriješene ruke", a Rimljani nisu zadovoljni trenerom Luisom Enrikeom, pa bi po završetku sezone moglo da dođe do rokada.

Roma je željela Viljaša Boaša i dok je sjedio na klupi Porta. Međutim, tada je za "vučicu" bio preskup, jer je obeštećenje bilo 13,3 miliona funti. Sada je situacija drugačija.

Takođe, kruži priča da bi Luis Enrike mogao da naslijedi Pepa Gvardiolu u Barseloni. Nekadašnji fudbaler dva najveća španska kluba pripreman je za prvi tim vodeći Barselonu "B" prije nego što je preuzeo Romu.

Gvardiola "zateže" u pregovorima oko produžetka saradnje sa aktuelnim šampionom Španije, Evrope i svijeta što je povod da se razmišlja o novom šefu Mesiju, Ćaviju, Inijesti...

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC