• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni o Tevezu i Van Persiju: Ko su ti?

Vlasnik Milana govorio je o Kristijanu Ronaldu, Zlatanu Ibrahimoviću, Karlosu Tevezu, Robinu van Persiju... O svakome na svoj način.

 Berluskoni o Tevezu i Van Persiju: Ko su ti? Izvor: MONDO

Kad progovori Silvio Berluskoni to je svakako vijest.

Još kada prvog čovjeka Milana i nekadašnjeg premijera Italije pitate za transfere Kristijana Ronalda, Karlosa Teveza i Robina van Persija, uz zatraženo mišljenje o Zlatanu Ibrahimoviću, onda je to udarna vijest.

"Ne bih odbio priliku da kupim Kristijana Ronalda", izjavio je vlasnik "rosonera" i jedan od najkontroverznijih političara današnjice.

"Ipak, to bi morala da bude fer i prihvatljiva cijena, s obzirom na ekonomsku krizu koja nije pogodila samo Italiju, već i ostatak Evrope i svijeta", ogradio se Berluskoni, svjestan da je Real Madrid za fantastičnog Portulaca platio 94 miliona evra i da on u Madridu zarađuje 12 miliona evra godišnje.

Najzanimljivije je to što u Ronaldovom ugovoru sa Realom stoji klauzula da je ovaj igrač slobodan da ode u drugi klub u slučaju da uplati milijardu evra obeštećenja!

Stoga, realnije je da u dogledno vrijeme u Milan dođu Tevez iz Mančester sitija ili Van Persi iz Arsenala. Ali, izgleda da Berluskoni nije impresioniran njima.

"Ko su ti?", u svom stilu, arogantno i uz osmijeh, "odgovorio" je medijski magnat.

Njega možda treba i razumjeti, jer dok Milan ima Ibrahimovića u napadu i dok vodi u Seriji A, teško je očekivati da će se Berluskoni razmetati sa komplimentima na račun drugih napadača. Uz to, u ekipi su Alešandre Pato, Robinjo, a očekuje se i oporavak Antonija Kasana...

"Ibra zaslužuje 'Zlatnu loptu'. Ipak, da bi se osvojilo to priznanje, neophodno je bilježiti i rezultate sa nacionalnim timom, što je za njega teško ostvarivo. Ja se nadam da će on to nadoknaditi u Ligi šampiona", rekao je Berluskoni, čiji je tim sedam puta bio šampion Evrope, od čega pet puta u njegovoj eri koja je počela sredinom 80-tih prošlog vijeka.

On je poručio da "rosoneri" ne smiju da se brane u Londonu, kada u revanš meču osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom budu igrali sa pobjedom iz prvog meča od 4:0.

"Ne smijemo da budemo defanzivni, imamo reputaciju o kojoj moramo da brinemo. Moramo da idemo u London da dobijemo meč. Moramo da postavljamo standarde i u Italiji i u Evropi", poručio je Berluskoni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC