• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad, Ranko i Marko - drugi pokušaj!

"Veliko mi je zadovoljstvo, ali i obaveza da nastavim tamo gdje sam stao prije par mjeseci", rekao je na drugom predstavljanju trener Rada Nikolić.

 Rad, Ranko i Marko - drugi pokušaj! Izvor: MONDO

Nepunih godinu dana, nakon što je neočekivano došlo do svađe i raskida saradnje između prvog čovjeka Rada, Ranka Stojića i tada veoma uspješnog i perspektivnog trenera "građevinara" Marka Nikolića, stiglo je i pomirenje.

U utorak, Stojić i Nikolić započeli su novu saradnju. Zvanično.

"Veliko mi je zadovoljstvo, ali i obaveza da nastavim tamo gdje sam stao prije par meseci. Odlučujući faktor da donesem ovu odluku je zasnovan na mojoj želji daljeg usavršavanja i afirmacije i Rad se pravo i prihvatljivo rješenje", rekao je Nikolić, tvorac "evro-Rada", na novom predstavljanju u svojstvu trenera prvog tima.

"Moramo brzo reagovati, svi iz stručnog štaba. Igrači su bez golmana Milana Borjana, Luke Milivojevića i napadača Vladimira Jovančića, isti oni sa kojima smo izborili Radovu evropsku vizu i želimo da iz meča u meč budemo sve bolji, a naredni šampionat je ono što treba da bude prava potvrda trenutnog potencijala ovo tima", dodao je Nikolić na staroj adresi u Crnotravskoj ulici.

Ugovor je potpisnjan do juna 2013. godine, a Nikolić će do utakmice sa Novim Pazarom u subotu , raditi s igračima po dva puta dnevno.

"Prioritetni cilj je da se zabilježi pobjeda na domaćem terenu i sve je podređeno tom cilju. Moram da se zahvalim i ljudima iz FSS, predsjedniku, generalnom sekretaru i rukovodiocu mlađih selekcija na sjajnoj saradnji i razumijevanju u ovoj situaciji", rekao je Nikolić, koji je u međuvremenu obavljao posao selektora reprezentacije Srbije do 18 godina.

Ispred kluba, dobrodošlicu poželio mu je generalni direktor Nebojša Lukić...

"Malo mi je teško, jer pričam iz srca, ali svi u klubu smo zadovoljni Markovim povratkom kući i očekujemo da na pravi način nastavimo fudbalski priču započetu prošlogodišnjim rezultatima. Hvala i čelnicma Saveza koji su nam izašli u susret", rekao je Lukić.

U periodu između smene Nebojše Vignjevića i vraćanja Marka Nikolića, ekipu je trenirao niko drugi do predsjednik kluba Ranko Stojić, koji je u intervjuu za MONDO iz Antalije poručio da neće žuriti sa izborom novog trenera.

Na kraju se odlučio za provjereno rješenje.

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC