• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer liga i dalje bez gostujućih navijača

Odluka o zabrani organizovanog odlaska navijača na gostovanja u Premijer ligi BiH ostaje na snazi i u proljećnom dijelu sezone, odlučio je Komitet za normalizaciju.

 Premijer liga i dalje bez gostujućih navijača Izvor: MONDO

Komitet je na sjednici u utorak donio ovakvu odluku jer je zaključeno da se još nisu stvorili optimalni uslovi koji bi omogućili navijačima organizovani odlazak na gostujuće stadione.

Na sjednici su usvojeni izvještaji selektora A i mlade selekcije Safeta Sušića i Vlade Jagodića sa prijateljskih utakmica, a predsjednici i potpredsjednici Disciplinske komisije, članovi Komiteta za takmičenje, Komiteta za suđenje i Komiteta za bezbjednost i stadione podnijeli su izvještaje nadležnih komiteta o održanim seminarima su podnijeli.

Donesena je i odluka prema kojoj su klubovi dužni da najkasnije do petka 9. Marta dostave dokaz o uplati odgovarajućih iznosa dugovanja po osnovu troškova službenih lica kao i troškova snimanja prvenstvenih utakmica, u skladu sa finansijskim izvještajem administracije Saveza.

Klubovi koji imaju obaveze prema igračima u skladu sa pravosnažnim odlukama Disciplinske komisije obavezni su da te obaveze izmire takođe do 9. marta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC