• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Vratio se Brana Ilić

Najbolji strelac Vojvodine u jesenjem dijelu Superlige odustao od transfera u kazahstanski Aktobe, pa će ponovo nositi crveno-bijeli dres sa brojem devet.

 VOJVODINA: Vratio se Brana Ilić Izvor: MONDO

Šef stručnog štaba Vojvodine Dejan Vukićević odradio je u utorak trening, gdje je na raspolaganju konačno imao sve igrače.

Brana Ilić se vratio treninzima na stadionu Vujadin Boškov, nakon što je izvesno vrijeme proveo na probi u kazahstanskom premijerligašu Aktobe.

Najbolji strelac Vojvodine u jesenjem dijelu sezone, kvalitetima je zadovoljio čelnike Aktobea koji su Novosađanima poslali i zvaničnu ponudu.

Ipak, ponuđenim uslovima nisu bili zadovoljni ni klub ni igrač, pa se odustalo transfera, tako da će brzonogi Sremac i u narednoj polusezoni nositi crveno-bijeli dres sa brojem devet.

"Ostajem u Vojvodini do ljeta. Mislim da je to najbolje rješenje, jer mislim da ću igrački u narednom periodu više profitirati igrajući u Vojvodini sa kojom želim svim srcem da osvojim kup. U Antaliji, gdje je trebalo da obavim provjeru za novi tim, sve se odigralo drugačije od onoga kako smo mislili da će biti, tako da se sada okrećem budućnosti u Novom Sadu. Najvažnije je da sam prošao pripreme i da sam spreman da nastavim gde sam stao. Moraću da se dokazujem Vukićeviću i da, ako bude trebalo, strpljivo čekam svoju šansu", izjavio je za "Žurnal" Brana Ilić.

Dejanu Vukićeviću je dodatno laknulo, jer Almami Moreira više ne osjeća posljedice povrede zadobijene na pripremama u Antaliji.

Uz to, među prvotimce je prekomandovan i talentovani kadetski reprezentativac Srbije, Milan Spremo, što će dodatno zaoštriti konkurenciju u napadu.

U Novi Sad se sa okupljanja kadetske reprezentacije Crne Gore vratio i mladi golman Marko Kordić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC