• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platini sljedeće nedelje u Beogradu

Predsjednik UEFA dolazi 15. marta u dvodnevnu posjetu Srbiji. Posetiće svečanost u Kući fudbala i pričaće sa predstavnicima saveza iz regiona.

 Platini sljedeće nedelje u Beogradu Izvor: MONDO

Mišel Platini počeće posjetu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, gdje će jedan teren biti nazvan njegovim imenom. Svečanom otkrivanju table kraj igrališta prisustvovaće i prvi čovjek srpskog fudbala Tomislav Karadžić.

Francuz će potom razgovarati sa predstavnicima FSS i čelnicima saveza iz regiona. U Beograd tim povodom dolaze predstavnici makedonskog, albanskog, hrvatskog i bugarskog saveza.

Prvi čovjek Evropske kuće fudbala zatim će učestvovati i u radu Dvanaestog vijeća Evropske konfederacije ministara sporta.

U Srbiju dolazi sa prvim potpredsjednikom UEFA Mariosom Lefkaritisom, generalnim sekretarom Đanijem Infantinom i njegovim zamjenikom Tedorom Teodoridisom.

Istovremeno će u Staroj Pazovi biti organizovani i prvi razvojni turniri UEFA u konkurencijama dječaka do 16 i djevojčica do 17 godina. Na njima će učestovati selekcije Srbije, Bugarske, Makedonije i Albanije.

Predsjednik UEFA nedavno je boravio u Srbiji povodom borbe protiv korupcije u fudbalu, pa je izvjesno da će to biti glavna tema i predstojećeg međunarodnog skupa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC