• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BSK: Kuljanima respekt, nama bodovi

"Svaka utakmica u proljećnom dijelu sezone nosi ogroman značaj i duel sa Hajdukom jedan je od njih", rekao je za MONDO trener BSK Borče Velja Kaplanović.

 BSK: Kuljanima respekt, nama bodovi Izvor: MONDO

Stanje na tabeli pred 17. kolo Jelen Superlige jasno dokazuje da će borba za opstanak, kao i za plasman u evro-kvalifikacije, biti neizvjesna do kraja sezone.

Razlika između devetoplasiranog Smedereva i pretposljednjeg Borca iznosi devet bodova i u takvoj situaciji svaki osvojeni bod zlata je vrijedan.

Velja Kaplanović, trener superligaša iz Borče, priprema ekipu za drugi uzastopni meč pred domaćom publikom i još jednom ističe osnovni zadatak svog tima do kraja prvenstva: osvajanje 29 bodova.

"Naše iskustvo i rezultati iz prethodnih sezona dokazali su da je ta cifra bila dovoljna za opstanak. U borbi za takav skor svaka pobjeda i osvajanje tri boda obezbjeđuju i skok na tabeli. Prošlonedeljna utakmica sa Smederevom to najbolje dokazuje ", rekao je za MONDO mladi stručnjak.

Proljećna premijera na renoviranom stadionu u Borči nije bila uspješna. Fudbaleri BSK-a pogađali su stative, a Smederevci mrežu gola. I to u devedesetom minutu, sa bijele tačke.

Kaplanović ne žali previše za izgubljenim bodovima, svjestan da je svaka utakmica poslije priprema specifična, i osvrće se ka narednom rivalu.

U Borču za vikend dolazi Hajduk iz Kule. Ekipa Zoltana Saba poražena je u prošlom kolu od OFK Beograda na svom terenu, iako je uspjela da prva postigne gol, stvori još nekoliko šansi, ali ne i da pobijedi.

Trener BSK-a poručuje da nije zavaran takvih ishodom i da dobro zna da u Borču tokom vikenda dolazi odličan rival

"Slobodno mogu da kažem da je Hajduk, prema viđenom, nezasluženo izgubio od OFK Beograda u prošlom kolu. To je kvalitetan tim, koja igra dobar fudbal i nadigrava se. Spremni smo za veoma bitnu utakmicu", zaključio je mladi trener.

(M. Šolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC