• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: I najbolji pogriješe...

Trenera Partizana nije uzdrmao neuspjeh na debiju: "Igraćemo napadački. Želimo pobjede u svim mečevima do kraja", kaže Izraelac pred meč sa Slobodom.

 Grant: I najbolji pogriješe... Izvor: MONDO

Avram Grant nije imao uspjeha na debiju na klupi Partizana. Njegov tim osvojio je samo bod u Novom Pazaru (1:1), a priliku da popravi utisak i bodovni saldo imaće u subotu (19 sati) u Humskoj protiv jesenjeg dužnika, Slobode Point.

"I najboljim timovima na svijetu dešava se da izgube bodove, ali ono što je meni važno jeste da ekipa poslije toga reaguje na pravi način", izjavio je Izraelac.

Iako je tada bio daleko od Srbije, Grant zna da je Partizan jedini poraz na domaćoj sceni jesenas doživio upravo od Užičana.

"Naš cilj je da osvojimo bodove i protiv Slobode, ali i sve do kraja".

Crno-bijeli, uključujući i šefa struke, apostrofirali su loš teren u Novom Pazaru kao jedan od uzroka neuspjeha.

"Srećan sam što ćemo imati bolji teren. To vam je kao u pozorištu, svakom glumcu potrebno je da ima dobru pozornicu. Ipak, to nije opravdanje i moramo da pobjeđujemo na svakom terenu".

Grant će vjerovatno napraviti dvije izmjene u sastavu u odnosu na meč u Novom Pazaru - umjesto Mohameda Kamare, koji ima četiri žuta kartona, na poziciji zadnjeg veznog trebalo bi da igra Milan Smiljanić, a među "najboljih 11" očekuje se i Saša Ilić.

Prednji vezni red Partizana na proljećnoj premijeri izgledao je Stefan Babović - Zvonimir Vukić - Nemanja Tomić, a kapiten će zauzeti mjesto jednog od te trojice. Ispred njih biće Lamin Dijara i Lazar Marković, a odbrambeni bedem pred golmanom Vladimirom Stojkovićem standardno čine Aleksandar Miljković, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov i Aleksandar Lazevski.

Trener Partizana ipak ne želi da otkriva karte.

"Igraćemo napadački, kao i uvijek kad je Partizan u pitanju. Moramo da budemo oprezniji kod kontranapada, jer smo u Novom Pazaru na taj način primili jedini gol. Imam povjerenja u sve igrače, veoma je važno da jedan tim ima dugu klupu, što se vidjelo i u minulim mečevima Lige šampiona", zaključio je Avram Grant.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC