• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Remi sa Metalcem alarmirao UO

Upravni odbor Vojvodine vanredno zasjedao poslije neočekivanog remija sa Metalcem. Odluke će prvi saopštiti igračima, pa javnosti. Vukićević: "Igra ispod svake kritike".

 VOJVODINA: Remi sa Metalcem alarmirao UO Izvor: MONDO

Loša igra "lala" na proljećnoj premijeri pred svojim navijačima izazvala je brzu reakciju rukovodstva kluba, na čelu sa Ratkom Butorovićem.

Upravni odbor zasjedao je odmah poslije meča, a novinarima je rečeno da će donesene odluke prvi čuti igrači, a potom i javnost, putem zvaničnog saopštenja.

Trener Novosađana Dejan Vukićević rekao je poslije meča da je upozoravao ekipu na opasnost koja prijeti od Metalca i da je znao koliko je teško pobijediti u unaprijed dobijenim utakmicama.

"Upozoravao sam igrače na mobilnost i ozbiljnost, jer sam znao da je najteže pobijediti u unaprijed dobijenim utakmicama. Odigrali smo ispod svake kritike. Teško nam je bilo da probijemo disciplinovanu odbranu Metalca, jer nismo imali agresivnost u igri. Pokušavali smo da nešto uradimo dubinskim loptama, a to nije bio dio našeg dogovora prije utakmice"

Navijači su napustili stadion" Karađorđe" sa utiskom da je igra Vojvodine bolja bez najnovijih pojačanja Almamija Moreire i Stefana Apije. Paradoksalno, ali ne i netačno.

"Brine me što su igrači koji su trebali da nam donesu prevagu bili u ulozi epizodista. Jako smo zakazali i izgubili smo dva očekivana boda. Žao mi je što nismo odigrali bolje i što smo razočarali publiku", zaključio je Vukićević.

Loši rezultati i loša igra izazvali su vanredno stanje u novosadskom superligašu. Naredni dani otkriće da li će Upravni odbor pokušati da reši evidentu krizu radikalnim merama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC