• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjeković: Hvala im što me se plaše

Legenda kluba iz Humske 1 kaže da mu nije jasno zašto je označen kao jedan od ideologa "puča" protiv Dragana Đurića i uprave Partizana.

 Bjeković: Hvala im što me se plaše Izvor: MONDO

Više ne u kancelarijama ispod sjeverne tribine, ali u loži "istoka" - obavezno.

Jedan od ljudi koji su obilježili Partizanovu istoriju, došao je u subotu da u društvu prijatelja uživo vidi crno-bijele, prvi put predvođene renomiranim izraelskim trenerom Avramom Grantom.

Nedavno smijenjen sa funkcije savjetnika predsjednika, a na Skupštini FK Partizan označen kao jedan od "pučista", konačno je pristao da za medije iznese svoje viđenje previranja u Partizanu, kao i da objasni kakva je zaista njegova uloga u svemu tome.

Bjeković je u startu istakao kako su ga Đurićevi "jurišnici" potpuno neopravdano optužili za destabilizaciju i rušenje kluba iznutra.

"Kako mogu da pričaju da rušim nešto što sam gradio 40 godina? Što bi rekao predsjednik Đurić - nije moj nivo da to komentarišem", rekao je Bjeković.

"Molim ih samo da mi se skinu s leđa. Hvala im što misle da sam toliko važan i što me se toliko plaše, ali nema potrebe. Nenad Bjeković voli Partizan, ali mu je lijepo u penziji. Nemam ambicija da se vratim u klub".

Bjeković ne krije da je u konfliktu do kojeg je došlo po završetku jesenje polusezone stao na stranu tadašnjeg trenera Stanojevića i sportskog direktora Krstajića.

Ipak, negira da je na bilo koji način povezan sa potencijalnom predsjedničkom kandidaturom biznismena Miroslava Bogićevića.

"Ne znam ko plasira te priče, ni sa kojim motivima. Bogićevića poznajem od 1969, ali ga nisam video 30 godina. Problem je, izgleda, što sada u Partizanu ne smiješ da misliš drugačije od predsjednika, koji treneru poveća platu, dovede sportskog direktora i onda hoće da ih smijeni poslije 15 dana", oštro će Bjeković.

On i Đurić dugo su bili na istoj strani. Gdje je "puklo"?

"Bili smo prijatelji. Mnogo smo naučili jedan od drugog, mada više on od mene. Ne znam šta se promijenilo u međuvremenu, ali znam da moja navodna borba za vlast u... Partizanu želim da ima dobru ekipu i da igra Ligu šampiona, ali ne može Dragan Đurić sve zasluge da pripisuje sebi".

Prema svemu sudeći, Partizanu predstoje burni dani i nedjelje. Nenad Bjeković biće tu, kao i uvijek.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC