• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dešan: Inter veliki, mi smo mali, ali...

Olimpik iz Marseja izgubio je u revanš meču osmine finala Lige šampiona na San Siru (1:2), ali uprkos porazu Francuzi su se plasirali u četvrtfinale.

 Dešan: Inter veliki, mi smo mali, ali...  Izvor: MONDO

Inter je slavio "pirovu pobjedu" pred domaćim navijačima u utorak uveče u Ligi šampiona protiv Olimpika iz Marseja - 2:1.

Zapravo, Inter je igrao i pobijedio, a francuski tim se radovao na kraju. Veliki trijumf Olimpiku donio je Brandao, pogotkom u sudijskoj nadoknadi.

On je tako ekipi iz Marseja obezbijedio plasman među osam najboljih poslije gotovo dve decenije. Posljednji put Olimpik je igrao u četvrtfinalu 1993. godine, kada su i osvojili Ligu šampiona.

"'Postigli smo fantastičan uspjeh. Igrači su tačno znali šta treba da rade. Bilo je teško, jer nismo napravili mnogo pravih šansi. Istina je da smo mogli mnogo bolje da odigramo u napadu, ali... I ovako je odlično", izjavio je trener Olimpika Didije Dešan poslije meča.

"Inter je i dalje velika ekipa, a mi smo mali, i zbog toga je ovaj uspjeh još značajniji. Bilo je teško, kao i kada sam ubacivao Brandaa u igru, koji mi je obećao da će dati gol... Poslije ne baš dobrih partija u francuskom prvenstvu sada je vrijeme za slavlje", dodao je Dešan.

Heroj velike pobjede Brazilac Brandao priznao je da je miljenik sreće.

"Pogodio sam gol uz mnogo sreće. Nisam vidio loptu koja me je udarila u leđa, ali sam je nakon toga bez mnogo razmišljanja odmah udario. Na sreću svih nas, pogodio sam. Bio je to divan trenutak. Moram poslije svega da se zahvalim Bogu i ostatku tima za plasman u četvrtfinale", istakao je napadač Olimpika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC