• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK BEOGRAD: "Petko" se naljutio

Legenda OFK Beograda vratila plaketu za najboljeg fudbalera kluba u dekadi od 1980. do 1990. Skupština kluba zadovoljna rezultatima svih svojih ekipa.

 OFK BEOGRAD: "Petko" se naljutio  Izvor: MONDO

Legendarni fudbaler OFK Beograda i nekadašnji selektor nacionalnog tima Ilija Petković "začinio" je godišnju Skupštinu tog kluba, koja je održana u utorak uveče.

"Petko" je demonstrativno vratio plaketu namenjenu najboljem igraču kluba u periodu od 1980. do 1990. godine.

Na ranijoj svečanosti u Domu vojske, OFK Beograd je birao asove po dekadama, ali je za period od 70-ih do 80-ih godina vladala žestoka konkurencija, pa je nađeno, vjerovalo se, kompromisno rješenje. Za taj period priznanje je otišlo u ruke golgeteru Slobodanu Santraču.

To se Petkoviću nije dopalo, pa je iskoristio sinoćnju sjednicu kluba sa Karaburme da vrati plaketu koju je dobio kao najbolji igrač za period 1980-1990. Uz to je predsjednika kluba Milomira Minića zamolio da ubuduće povede računa kada sljedeći put bude vršio izbor i rangirao bivše asove.

Bilo je još zanimljivosti na sjednici Skupštine OFK Beograda.

Pokušana je čak i sabotaža sjednice, jer je nepoznata osoba pozvala policiju, predstavila se kao novinar SOS Kanala Nebojša Petrović i zahtevala da hitno interveniše jer se dogodio sukob na sjednici skupštine, prenosi ta televizija.

Nakon što su policajci saslušali novinara SOS kanala utvrđeno je da je poziv bio lažan i da je poziv došao sa broja koji je vjerovatno kupljen na trafici i zlopotrebljen.

Na sjednici Skupštine OFK Beograda konstatovano je da je finansijska situacija teška, ali je pronađeno i "svjetlo na kraju tunela" u vidu procjene specijalizovanog sajta Transfermarkt prema kojem je trenutna vrijednost prvog tima OFK Beograda procijenjena na gotovo 10 miliona evra.

Konstatovano je da je godina u kojoj su "romantičari" proslavili zlatni jubilej, odnosno 100-godišnjicu postojanja, završena zadovoljavajuće u rezultatskom smislu. Sedmo mjesto seniora na polusezoni i uspjesi gotovo svih mlađih selekcija bili su iznad očekivanja, zaključak je najvišeg tijela kluba.

Kooptirani su novi članovi Skupštine među kojima je i bivši predsjednik FSS Zvezdan Terzić.

(MONDO - arhivska fotografija MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC