• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Lijep je osjećaj kada pobijediš

Trener Partizana zadovoljan igrom i pobjedom, ali smatra da crno-bijeli mogu bolje. Purović: "Sudije uvijek pomažu Zvezdi i Partizanu".

 Grant: Lijep je osjećaj kada pobijediš Izvor: MONDO

Partizan je pobijedio, a svoj "prvenac", poslije dva prvenstvena remija, na klupi Partizana sačekao je i Avram Grant.

Nisu crno-bijeli blistali protiv OFK Beograda (1:2), ali su ipak uspjeli da osvoje sva tri boda i prekinu neugodnu mini seriju bez trijumfa. Izraelski stručnjak smatra da je njegov tim zasluženo stigao do slavlja.

"Lijep je osjećaj kada pobijediš. Igrali smo dobro i zasluženo pobijedili, dali smo dva gola, mogli smo još koji..." , počeo je Avram Grant.

On se složio sa konstatacijom da Partizan može i mora bolje da igra.

"Naravno da može bolje. U prošloj utakmici smo bili bolji, a osvojili samo bod. Sada je bilo važno da uzmemo sva tri. Ovog puta smo iskoristili šansu."

Zamoljen je Izraelac da obrazloži izmjenu Lazar Markovića.

"Prvo, bio je malo povrijeđen, a drugo, niko nema osigurano mjesto u timu. Svako može da bude zamijenjen."

I na kraju, Grant je odgovorio na pitanje da li, i kada, očekuje Zvonimira Vukića u formi od jesenas.

"Ni jesenas nije počeo tako dobro, trebalo mu je pet-šest utakmica da uđe u formu. I sada poslije duge pauze neophodno mu je vrijeme da uhvati ritam. Trudi se i ne igra loše".

Grant je očigledno brzo prihvatio neka pravila koja već godinama vladaju u Partizanu. Skaniranjem njegovog imena pozdravio ga je legendarni navijač crno-bijelih, populrani Miša Tumbas, a Izraelac ga je častio sa 1.000 dinara.

Koordinator sportskih komisija Partizana, Albert Nađ, apostrofirao je važnost rezultata.

"Najvažnije je da smo osvojili tri boda, iako nismo igrali nešto naručito, a pobjeda je posebno važna na psihološkom planu. Protiv Slobode smo igrali dobro, pa nismo pobijedili, a sada gore, pa smo uzeli cio plijen", rekao je Nađ.



Trener OFK Beograda Branko Babić bio je zadovoljan načinom na koji se njegova ekipa suprotstavila šampionu.

"Moj mladi tim je uspio da parira Partizanu, ali nedostaje nam iskustvo, završni pas i agresivnost. Pokazali smo sasvim drugačije lice nego protiv Jagodine i ovo je signal koji nas usmjerava kuda dalje da idemo", ocijenio je Babić.

On ne želi da koristi riječ "uplašeni" kada govori o svojim igračima.

"Čini mi se da su bili opterećeni dok nisu vidjeli da mogu da pariraju protivniku", podvukao je iskusni trener i dodao da ne želi da komentariše suđenje, kao ni spornu situaciju u šesnaestercu Partizana, kada je Marković oborio Batioju.

Koju riječ o spornim situacijiam rekao je Milan Purović.

"Mislim da nije bio korner kod drugog gola crno-bijelih, ali sudije uvijek pomažu Zvezdi i Partizanu. Batioja mi je rekao da je bio penal nad njim... Nije na meni da komentarišem suđenje, ostavljam to ljudima iz kluba".

Lazar Marković bio je u centru pažnje navijača Partzizan. Poslije nemilih scena koje su se prošle subote, poslije utakmice sa Slobodom, dogodile na atletskoj stazi stadiona u Humskoj, pristalice crno-bijelih su skandiranjem, ali i trensparentom "Markec, jug je uz tebe" pozdravile mladaog napadača.

"Hvala navijačima na podršci, ona situacija od subote je već zaboravljena. Najvažnije je da smo pobijedili", smatra Marković.

(R.J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC