• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica: Daleko mi je bio Sjever

Napadač Crvene zvezde oduševljen debijem i ulaskom u klupsku istoriju. Prosinečki ne želi euforiju.

 Kasalica: Daleko mi je bio Sjever  Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde glasno su proslavljali svaki pogodak svog tima u pobjedi nad Smederevom (4:0), ali utisak je, najglasnije treći - djelo Filipa Kasalice.

Novi centarfor Zvezde zatresao je mrežu "oklopnika" 20 sekundi po ulasku u igru i time postavio klupski rekord. Bivši napadač Slobode kaže da se sve brzo odigralo i da mu je bilo žao što je zatresao mrežu bližu južnoj tribini.

"Sjećam se svakog detalja - presjekao sam loptu, Mirić mi je dodao i postigao sam gol. Daleko mi je bio Sjever, nisam mogao da otrčim do Delija, ali nadam se da ću sljedeći put gol proslaviti sa najvatrenijim navijačima", rekao Kasalica po izlasku iz svlačionice.

On je zatim iznudio i jedanaesterac. Odigrao je zapaženu rolu za kratko vrijeme u pobjedi Zvezde i poslije utakmice primao čestitke saigrača.

"Rekord mi znači, nisam znao šta sam postigao i ne mogu sada o tome da pričam trezveno. Sačekajmo da se slegnu utisci".

Robert Prosinečki iskoristio je meč sa Smederevom da odmori Darka Lazovića, malo "promiješa" ekipu i pruži priliku novajliji da se dokaže pred 40.000 navijača.

"U 70. minutu trener mi je rekao da se spremim da uđem u igru. Tih nekoliko minuta do ulaska mi je sporo prolazilo, ali sam na terenu uživao u igri, dominaciji i pobjedi".

Kasalica je zbog povrede napustio pripreme u Turskoj i bio prinuđen da preskoči prva dva kola proljećnog dijela prvenstva. Kako kaže, sada je spreman za pola sata igre.

"Povreda je prošlost, dobro sam radio sa Batom Radulovićem i vratio se u tim. Trenutno možda imam snage za malo više vremena od ovoga što mi je trener pružio", zaključio je Filip Kasalica.



Robert Prosinečki ne dozvoljava da ga uljuljka rezultat protiv Smedereva.

"Kada pobijediš 4:0, to bi trebalo da je nešto fenomenalno, ali mislim da nije bilo tako. U prvom poluvremenu imali smo probleme sa odbranom, ali je drugo bilo fantastično. Ne želim, ipak, da ulazimo u euforiju. Sada se okrećemo BSK-u i moramo vrijedno da radimo", istakao je Zvezdin trener.

Jasno je da je zadovoljan rolama Filipa Kasalice i Marka Mirića, koji su na terenu proveli malo vremena.

"Imamo puno dobrih igrača u rotaciji".

Hrvatski stručnjak se zahvalio velikom broju navijača koji su došli na tribine Zvezdinog stadiona.

Trener Smedereva Dragan Đorđević je podsjetio da su njegovi fudbaleri prokockali nekoliko šansi.

"Mislim da je publika imala šta da vidi. Moja ekipa je prvo poluvrijeme dobro 'otvorila'. Igrali smo po dogovoru, hrabro i odvažno, ali smo prokockali nekoliko šansi. U drugom dijelu nismo odigrali kako je trebalo, a imali smo i pehove sa povredama. Nadam se da ćemo u narednom periodu pokazati da ova mlada ekipa ima perspektivu", podvukao je Đorđević.

(M. Šolak, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC