• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampard: Ivanović kao centarfor

Iskusni vezni fudbaler čestitao je reprezentativcu Srbije na odlučujućem pogotku u revanšu osmine finala Lige šampiona.

 Lampard: Ivanović kao centarfor Izvor: MONDO

Da li je moguće da je samo jedan čovjek, Andre Vilaš Boaš, bio prepreka da Čelsi zaigra kao u srijedu protiv Napolija (4:1)?

"Plavci" su se mentalno nalazili na dnu prije samo 10 dana, ali je Roman Abramovič sa svojim saradnicima ispravno procijenio da još ima prostora za ostvarenje ciljeva.

Samo je bila potrebna promjena ambijenta, da Čelsijevi asovi pod vođstvom Roberta Di Matea počnu ponovo da igraju onako kako znaju i kako nisu igrali vjerovatno od šampionske sezone 2009/10!

Uspio je Čelsi da odoli kontranapadima Napolija, primio je jedan gol, ali ih je dao dovoljno da izbori produžetak i zatim preko Branislava Ivanovića u 105. minutu dođe do rezultata koji vodi u četvrtfinale...

"Dao ga je kao centarfor", prokomentarisao je Ivanovićev pogodak Frenk Lampard.

"Bane je odigrao fantastičnu utakmicu, bio je simbol načina na koji je igrao čitav tim. Da nismo ispoljili takmičarski duh i veliku želju da ostanemo u Ligi šampiona, ne bismo uradili ništa".

Lampard je istakao da trijumf nad Napolijem može ekipi drastično da promijeni ostatak sezone.

"Pokazali smo da u nama ima još mnogo snage. Srećni smo što idemo u žrijeb i svjesni da možemo da se nadmećemo sa svima. Naravno, Real i Barselona su favoriti za titulu", realan je Lampard.

Didije Drogba iskoristio je priliku da se "obračuna" sa onima koji su mu proricali posljednji nastup u Ligi šampiona ove večeri.

"Bojim se da nije tako, još smo u igri! Ovo je noć puna zadovoljstva, jer smo zakopali duboko u sebe i uspjeli. Dugo nisam video Čelsi da igra na ovako visokom nivou", izjavio je strijelac vodećeg gola.

Džon Teri konstatovao je da bi 4:1 protiv Napolija moglo da se pokaže kao najveća pobjeda u istoriji kluba sa Stamford Bridža.

"Bilo je impresivno gledati momke kako se bore do posljednjeg minuta. Dokazali smo da smo tim, pokazali smo kolektivni duh i koliko je važno držati se zajedno. Sada se vidi od kakvog je materijala napravljen Čelsi!"

U petak u Nionu, u "bubanj" će biti spuštene kuglice sa imenima Reala, Barselone, Milana, Bajerna, Čelsija, Olimpika iz Marseja, Benfike i Apoela.

Čini se da će to biti momenat kada će sreća mnogima biti preko potrebna...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC