• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abidal mora na transplantaciju jetre!

Fudbaler Barselone Erik Abidal, kome je prije godinu dana operisan tumor na jetri, moraće na transplataciju tog organa, saopštio je katalonski klub.

 Abidal mora na transplantaciju jetre! Izvor: MONDO

Abidalu je 13. marta prošle godine operisan tumor na jetri, a Francuz se vratio na teren u revanšu polufinala Lige šampiona 3. maja na “Kamp Nou“ protiv Real Madrida, da bi zatim 28. maja odigrao svih 90 minuta u finalnoj utakmici protiv Mančester junajteda.

Ljekari su godinu dana kasnije, odnosno u četvrtak otkrili da će Francuz ipak morati na transplataciju jetre i da je mogućnost povratka bolesti raka tumora na žalost bila opcija i nakon prve operacije.

"U narednim nedjeljama Erik Abidal će biti podvrgnut operaciji transplatacije jetre, s obzirom da mu se bolest ponovo pojavila u organizmu. Transplatacija jetre bila je opcija i na početku rehabilitacije prije godinu dana. U ime igrača, klub moli za privatnost i poštovanje trenutne situacije", saopštio je katalonski klub.

Abidalov oporavak je prošle godine bio jedan od najvećih povrataka u svijetu sporta i možda čak i čudesan. Kada je prošli pu odlazio na operaciju, poručio je saigračima - “Pobjeđujte do Londona, pa se vidimo tamo“. Održao je obećanje i podigao na “Vembliju“ pobjedonosni pehar.

(agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC