• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Nije dobro, ali ne brinem

"Ovog proljeća još nisam dao ni gol, a nisam ni asistirao. To me ne opterećuje, jer dajem sve od sebe", istakao mladi napadač Partizana.

 Marković: Nije dobro, ali ne brinem  Izvor: MONDO

Partizan je protiv OFK Beograda (2:1) igrao sa dvojicom napadača (Lazar Marković i Lamin Dijara), kao i na proljećnoj premijeri u Novom Pazaru. Tada je Senegalac bio jedini strijelac za crno-bijele, dok su na Karaburmi golove dali vezista Nemanja Tomić i štoper Ivan Ivanov.

Tandem napadača srpskog šampiona svjestan je da u navali ne funkcioniše sve kako treba. Marković, pritom, ne želi da traži opravdanje u incidentu koji se dogodio u subotu, kada je napadnut od navijača.

"Još jednom hvala navijačima na podršci, ali sve to nije uticalo na moju igru. Znam da nisam igrao ništa posebno i taj incident mi nije opravdanje", rekao je 18-godišnji fudbaler.

On priznaje da mu je lakše kada ima partnera u špicu.

"Moja forma od jesenas i ova sada ne mogu da se porede. Ovog proljeća još nisam dao ni gol, a nisam ni asistirao. To me, međutim, ne opterećuje, jer dajem sve od sebe".

Marković je prokomentarisao i situaciju iz finiša prvog poluvremena duela sa "romantičarima" poslije koje su domaćini tražili penal nakon pada Batioje u šesnaestercu Partizana.

"Penala nije bilo, samo sam se zagradio", kategoričan je bio Lazar Marković.

DIJARA: NIJE VRIJEME ZA PRIČU O UGOVORU

I Lamin Dijara je, kao i uvijek, bio iskren. Zna da igra Partizana mora da bude mnogo bolja i zato je u svom stilu odgovorio na pitanje novinara da li razmišlja o produžetku ugovora sa Partizanom, koji mu ističe na kraju sezone.

"Sada nemam vremena za to, jer ne igramo dobro", prokomentarisao je Dijara, i dodao da je na raspolaganju ljudima iz kluba kada budu raspoloženi za priču.

LAZEVSKI SPREMAN ZA ZVEZDU

Aleksandar Lazevski, koji je dobio snažan udarac u bubreg minule subote na utakmici sa Slobodom, u četvrtak je trenirao odvojeno od ekipe.

Oporavak teče po planu, mada lijevi bek Partizana neće moći da igra u subotu protiv Jagodine, ali će biti spreman za sljedeću srijedu i prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

(R. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC