• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Malo ko se smije kao Miša Tumbas

Trener Partizana govorio o čuvenom navijaču, svom timu, Crvenoj zvezdi, Čelsiju, Branislavu Ivanoviću...

 Grant: Malo ko se smije kao Miša Tumbas Izvor: MONDO

Avramu Grantu je bilo čudno što novinari žele da razgovaraju sa njim dan poslije utakmice sa OFK Beogradom. Smatra da je to previše, jer se na zvaničnim konferencijama za medije obratio neposredno poslije meča na Omladinskom stadionu, a isto će učiniti u petak kako bi najavio subotnji duel sa Jagodinom.

Ipak, pristao je trener Partizana da "pretrese" teme koji su u međuvremenu iznikle.

Za početak, osvrnuo se na svoj potez na Karaburmi gdje je čuvenom Miši Tumbasu dao hiljadu dinara.

"Čuo sam od asistenta (Vanje Radinovića) da je on poznat navijač i da je tradicija da mu se pomaže. Bilo mi je drago da to učinim. Nema mnogo ljudi koji se stalno smeiju, kao on", počeo je Izraelac.

Prošle su tri proljećne utakmice. Partizan je, u odnosu na ambicije, ostvario loš učinak - osvojio je pet bodova. Za Granta je još rano da podvlači crtu i analizira individualne učinke igrača iako je jasno da je većina daleko od jesenje forme.

"Nikada ne ocjenjujem igrače na osnovu malog broja utakmica. Svako može da ima i dobar i loš dan. Analizu mogu da napravim tek poslije pet-šest mečeva".

Naročito nema namjeru da kritikuje učenike poslije gostovanja na kojima, prema njegovoj ocjeni, uslovi nisu naklonjeni stilu igre Partizana.

"Iskreno, teško mi je da ocjenjujem igrače za nastup na onakvom terenu (na Omladinskom stadionu). Tamo ni fudbaleri Barselone ne bi imali pas kakav inače imaju. Ipak, neću više da se žalim na uslove, jer moj posao je da spremim ekipu da pobjeđuje na svakakvim terenima".

Igra crno-bijelih je spora i šef struke zna da bi morala da bude znatno brža.

"Nije Zvone Ben Džonson", u svom stilu je Grant uporedio svog vezistu Vukića i nekadašnjeg sprinterskog rekordera.

"Treba da igramo brže, imamo igrače koji brzo misle. Imamo mnogo toga da unaprijedimo, ali za sada sam zadovoljan".

Stigao je u srijedu uveče da odgledao dio utakmice u kojoj je Crvena zvezda ubjedljivo savladala Smederevo - 4:0.

"Dobar je tim (Zvezda). Igrali su dobro i dali mnogo golova. I mi smo bili dobri protiv Slobode, ali neefikasni. Protiv OFK Beograda je igra bila gora, a ipak smo dva puta pogodili i pobijedili".

"BANE UVIJEK DAJE VAŽNE GOLOVE"



Avram Grant nije stigao da gleda od starta ni "svoj" Čelsi, koji je poslije produžetaka eliminisao Napoli i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona. U prenos se uključio poslije pola sata igre.

"Fantastično! Bila je to tipična utakmice ove faze Lige šampiona".

Pred "plavcima" sa Stamford bridža su još dvije prepreke kako bi ponovili do sada najveći uspjeh - finale Lige šampiona 2008. godine kada je menadžer bio upravo Grant (Mančester junajted pobijedio poslije penala).

"S obzirom na ulaganja u posljednjih devet godina, Čelsi je zaslužio da ima više od jednog finala. Nadam se da će uspjeti".

Branislav Ivanović je bio Čelsijev junak, jer je postigao četvrti gol kojim je utabao put ka narednoj rundi. Izraelac je ponosan, jer je srpski reprezentativac na Stamford bridž došao baš kod njega.

"On uvijek daje važne golove, kao i Drogba. Sjajan je Bane, odlično je igrao i kao desni bek i kada je prešao na štopera", završio je priču Avram Grant.

(R.J, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC