• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvanični" Platini

Predsjednik UEFA pričao na 12. konferenciji ministara sporta Savjeta Evrope, ali nije odgovarao na pitanja novinara.

 "Zvanični" Platini Izvor: MONDO

Govoreći pred oko 180 učesnika konferencije u beogradskom "Belekspo centru", Mišel Platini osudio je pokušaje "kriminalnih grupa" da unište ono što je najčistije u sportu, a to su, prema njegovim riječima - pošteno takmičenje i pravi navijači na tribinama.

"Vrlo je teško da se pojedine zemlje same upuste u suzbijanje zla, koje se zove namještanje rezultata i nasilno ponašanje na stadionima", rekao je Platini u četvrtak, prenosi dnevni list "Sport".

"Samo uz pomoć Evrope i veoma precizne konvencije o borbi protiv ovih pošasti, mi možemo da očekujemo jasne rezultate. Zato pozivam Savjet Evrope i Evropsku uniju da se striktnim zakonima borimo protiv sve organizovanijih kriminalnih grupa", apelovao je prvi čovjek UEFA.

Veliki broj novinara okupio se u "Belekspo centru" prevashodno zbog Platinija, ali on nije bio raspoložen da odgovara na pitanja, niti da kaže nešto izvan protokolarnog djela konferencije ministara sporta Savjeta Evrope.

Nešto opušteniji pristup predsjednika UEFA očekuje se u petak u Staroj Pazovi, kada će Platini biti gost Fudbalskog saveza Srbije.

Jedan teren u okviru Sportskog centra FSS tada će i zvanično biti nazvan po slavnom francuskom fudbaleru, a sada lideru evropske fudbalske porodice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC