• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukićević: Vrijeme je za aplauze

Četvorica prvotimaca Vojvodine van stroja protiv Slobode zbog parnih kartona. Neizvjesno je i da li će igrati Abubakar Oumaru. "Cilj je pobjeda i lijepa igra", kaže Vukićević.

 Vukićević: Vrijeme je za aplauze Izvor: MONDO

"Da zvižduke zamijenimo aplauzima". To je osnovna želja trenera Vojvodine Dejana Vukićevića pred drugi meč koji će "lale" odigrati pred svojim navijačima ovog proljeća.

Premijera protiv Metalca na "Karađorđu" neprijatno je iznenadila navijače Vojvodine. Mršavih 0:0 i loša igra natjerali su pristalice novosadskog kluba da igračima zvižde na kraju duela protiv "fenjeraša".

Uslijedilo je "vruće gostovanje" u Novom Pazaru, sa kojeg se Vojvodina vratila kao pobjednik. Ostvarila je prvu proljetnu pobjedu, poslije dva remija, i vratila dozu izgubljenog samopouzdanja.

"Bilo je to iskušenje za iskupljenje", poetski je Vukićević opisao meč u Novom Pazaru, uz ocjenu da je ambijent bio "stimulativan" i takav da se poželi na svakom stadionu u Srbiji (uz ogradu da je samo grupica pravila incidente).

Mnogo problema ima Dejan Vukićević pred subotnji duel protiv Slobode u Novom Sadu. Zbog parnih kartona, ne može da računa na čak četvoricu prvotimaca: Branislav Trajković, Miroslav Vulićević, Vladan Pavlović i Vuk Mitošević. Neizvjestan je i nastup Abubakara Oumarua koji je u Novom Pazaru dobio udarac u oko.

Trener Vojvodine najavio je da će umjesto suspendovane četvorke igrati: Miroslav Stevanović na mjestu desnog beka, Milovan Milović kao štoper, Vladimir Branković mijenjaće Pavlovića, a Naemeka Ađuru Mitoševića. Stefan Apija takođe neće igrati. Na klupi će biti dva omladinca koja su prekomandovana u prvi tim: Nastić i Kordić.

Uz te kadrovske probleme, Vukićević strahuje ili gleda sa velikim oprezom na meč protiv Slobode, ekipe koja je uspjela da uzme bod Partizanu u Humskoj prije dva kola, ali i koja je izgubila oba meča u Užicu (od Jagodine i Rada)

"Pred nama je izuzetno veliko iskušenje. Iza nas je napornih sedam dana, emotivno i fizički smo ispražnjeni poslije gostovanja u Novom Pazaru, a sada nam u goste dolazi kvalitetan rival. Sloboda je protiv Partizana sa koliko discipline igra odbranu i koliko je protiv nje teško stvarati šanse. Imaćemo mnogo problema da otvorimo tu bravu i zato kažem da je ovom timu Vojodine potrebno strpljenje, da navijači svih 90 minuta budu protiv nas. Uvijek ima negodovanja sa tribina, poslije Metalca su bili potpuno opravdani i na mjestu. Ali, nadam se da će aplauzi zamijeniti zvižduke", rekao je Vukićević.

Bez obzira na sve to što je nabrojao, sve te prepreke i probleme, Vukićević je od svojih igrača zatražio dvije stvari: pobjedu i igru koja će zadovoljiti novosadsku publiku.

Da li će u tome uspjeti vidjećemo u subotu od 17 časova na "Karađorđu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC