• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Prazne tribine, nema navijača...

Fudbaleri Partizana i Crvene Zvezde nastavljaju trku za titulom u 19. rundi Jelen Superlige. Biće znatno manje gledalaca nego u prethodnim kolima.

 JSL: Prazne tribine, nema navijača... Izvor: MONDO

Četvorostruki uzastopni šampion ugostiće zahuktalu Jagodinu u nefudbalskom ambijentu, pred praznim tribinama, što je posljedica loše organizacije i incidenata na meču sa Slobodom Point, prošle subote.

Crno-bijeli su u prva tri proljetna kola zabilježili samo jednu pobjedu, dok je Jagodina osvojila maksimalnih devet bodova i popela se na peto mjesto tabele. Popularni "ćurani" nadaju se nastavku pozitivnog trenda i neće doputovati u Beograd bez ambicija.

Partizan je imao 10 bodova prednosti u zimskoj pauzi, ali je Crvena Zvezda iskoristila njegova dva kiksa da se približi na "minus šest".

Tim Roberta Prosinečkog gostuje BSK-u na krilima tri trijumfa, od čega dva pred punim tribinama svog stadiona. Borčanci u dva proljetna meča kod kuće nisu uspjeli da postignu nijedan pogodak, ali su u srijedu savladali Borac u Čačku.

Za sada BSK ima značajnu bodovnu zalihu u odnosu na ekipe iz zone ispadanja, a ostaje da se vidi može li da zagorča život Zvezdi na svom malenom stadionu, kapaciteta 3.500 mjesta.

Trećeplasirana Vojvodina "opekla" se prošlog vikenda protiv Metalca, pa utakmici sa Slobodom mora da pristupi dosta skromnije i opreznije. Užičani su remizirali sa Partizanom u Humskoj 1, a onda izgubili od Rada kao domaćini!

Da Metalac u prvom proljetnom kolu nije primio gol od Rada u 90. minutu, bio bi u seriji od tri meča bez pogodaka, jer je protiv Vojvodine i Spartaka odigrao 0:0!

Subotičani dočekuju Novi Pazar, čiji navijači zbog incidenata na Banjici neće smjeti da bodre svoj klub na predstojeća četiri gostovanja.

Poput Partizana i Jagodine, Rad i OFK Beograd u nedjelju će takođe igrati pred praznim tribinama. "Građevinari" su sa novim-starim trenerom Markom Nikolićem zabilježili dvije pobjede i remi, bez primljenog gola.

OFK Beograd predstavljaće im izazov kao gradski rival, ali i trenutno bolje plasirani tim na tabeli.

PAROVI 19. KOLA:

subota, 14.30

BSK - Crvena Zvezda
Spartak Zlatibor voda - Novi Pazar
Smederevo - Radnički 1923
Javor - Metalac
Borac - Hajduk

subota, 17.00

Partizan - Jagodina
Vojvodina - Sloboda Point

nedjelja, 14.30

Rad - OFK Beograd

TABELA: Partizan 47, Crvena Zvezda 41, Vojvodina 35, Radnički 1923 33, Jagodina 29, Spartak Z.v. 27, Sloboda Point 26, OFK Beograd 25, Rad 21, Smederevo 20, Hajduk 19, BSK 18, Javor 15, Borac 14, Novi Pazar 13, Metalac 9.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC