• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: Možda iznenadimo šampiona

"Ćurani" ističu da je Partizan favorit i da bi sve osim poraza za njih bio veliki uspijeh.

 JAGODINA: Možda iznenadimo šampiona Izvor: MONDO

Tri od tri...

To je učinak fudbalera Jagodine u na početku proljetnog dijela Superlige. Dovoljan razlog da zabrine šampiona i lidera u prvenstvu - Partizan.

I u prvom meču jesenas, koji je odigran u Jagodini, kada je situacija u Humskoj bila daleko mirnija, crno-bijeli su teškom mukom stigli do minimalne pobjede (1:0).

"Ćurani" u subotu od 17 sati gostuju "parnom valjku". Crno-bijeli jesu favoriti, ali su i te kako poljuljani, što bi trebalo da predstavlja prednost ekipe koju sa klupe vodi Simo Krunić.

Jagodina u prestonicu stiže rasterećena, dok će Partizan imati imperativ pobjede i to pred praznim tribinama svog stadiona, zbog kazne koju je u četvrtak izrekao disciplinski organ FSS.

Krunić je pred gostovanje u Beogradu najavio snažan otvor svog tima u meču 19. kola, ali se i zapitao "da li će to biti dovoljno za iznenađenje".

"Partizan igra brzo, ima dobre pojedince, koji znaju šta hoće. Ne zavaravaju nas dva neriješena rezultata Partizana, jer je to dobra ekipa. Mi ćemo pokušati da im se suprotstavimo. Igrači će dati sve od sebe, ali ne znam da li će to biti dovoljno", rekao je Krunić na novinarima u Jagodini.

On je ocijenio da će Partizan biti "mobilisan", pošto je svjestan da mu ova utakmica mnogo znači, ne samo u prvenstvu, već i pred Kup sa Crvenom zvijezdom.

"Ovo je važna utakmica i za Partizan i za nas. Daćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kakav će ishod biti", kazao je Krunić.

Igrač Jagodine Goran Gogić je rekao da ih očekuje najteže gostovanje u sezoni.

"Dobro su nam poznati njihovi kvaliteti. Svjesni smo da u njihovim redovima ima četiri-pet igrača koji u svakom momentu mogu da riješe utakmicu, ali mi idemo da odigramo hrabro i da se borimo za svaku loptu, za svaki aut", rekao je Gogić i dodao:

"Sportski je da se nadamo nekom rezultatu, a sigurno je da je u ovom momentu sve sem poraza veliki uspjeh za nas. Partizan je favorit u ovom meču, ali mi ćemo probati da iskoristimo mali pritisak koji oni imaju zbog Kup utakmice koja je za nedjelju dana".

Krunić je rekao da će prazne tribine možda biti mala prednost Jagodine jer Partizan ima više navijača koji bi im dali veću podršku.

"Mislim da će biti mirnija utakmica što se tiče publike koja može da bude 12. igrač. Mada i igrači Partizana zbog toga mogu da budu rasterećeniji zbog nekih situacija kod njih", zaključio je Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC