• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: BSK važniji od Partizana

Prosinečki ne želi da se njegovi igrači pred meč sa BSK-om opterete duelom sa Partizanom i traži od svojih pulena da maksimalno budu koncentrisani na Borčane.

 ZVEZDA: BSK važniji od Partizana Izvor: MONDO

Zvezda blista ovog proljeća...

Za sada više po rezultatima, nego igrom. Ali, ubjedljiva pobjeda protiv Smedereva (4:0) u prošlom kolu dokaz je da se i na terenu kockice u mozaiku Roberta Prosinečkog polako slažu.

Uprkos tome što je razlika između lidera i Zvezde od početka proljetnog djela skoro prepolovljena, u Ljutice Bogdana ne razmišljaju o "vječitom rivalu", već su isključivo fokusirani na svoj rad i djelo.

Tako je i pred meč 19. kola Superlige u Borči.

Iako duel sa BSK-om dolazi četiri dana pred prvi ovogodišnji okršaj sa Partizanom u Kupu (srijeda, stadion CrveneZ-vezde 19h), Robert Prosinečki ističe da je njemu i njegovim fudbalerima sutrašnja utakmica važnija nego predstojeći derbi.

"Ma koliko nas važna utakmica čekala u srijedu, trenutno nam je dobra igra i pobjeda nad BSK-om još važnija. Psihički i taktički smo dobro spremni, i ako uđemo maksimalno ozbiljno u meč... sigurno da očekujem pobjedu", rekao je hvatski stručnjak.

BSK je u prošlom kolu pobijedio Borac u gostima, a u tri proljetna kola osvojio je ukupno četiri boda.

"Ekipa iz Borče zabilježila je odličan rezultat na gostovanju u Čačku u prošlom kolu, i na krilima te pobjede sigurno će pokušati i nas da iznenade", ocijenio je Prosinečki.

"Pobjeda bi nam obezbijedila dodatnu dozu samopouzdanja, a ujedno bi još više podigla odličnu atmosferu među igračima. Neće biti lako, ali ako želimo da budemo u vrhu i stremimo najvišim ciljevima, a stremimo, onda moramo da pobjeđujemo u kontinuitetu", dodao je on.

Teren u Borči nešto je uži nego što je Zvezdin, ali Prosinečki smatra da se ekipa mora prilagoditi svemu.

"Moramo se privikavati na sve, jer nemamo prava na 'kiks'. Imali smo dosta propusta jesenas, tako da nam je sada svaka utakmica ključna. Ako se budemo borili i dobro trčali, vjerujem da će do izražaja doći naš kvalitet i da ćemo iposlije duela sa BSK-om zadržati maksimalan učinak u ovoj polusezoni", zaključio je popularni Veliki Žuti.

Utakmica u Borči igra se sutra od 14.30 na stadionu u Borči.

(Beta, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC