• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Bravo, Borha!

"Pitate me za Borhu, možda jeste propustio nekoliko prilika, ali je najbitnije da je bio u njima", rekao je trener Crvene zvezde poslije pobjede nad BSK Borčom.

 Prosinečki: Bravo, Borha! Izvor: MONDO

BSK Borča - Crvena zvezda 1:4, a jedna od tema na konferenciji za medije posle utakmice pred 3.000 navijača u Borči bila je neefikasnost crveno-bijelih.

Kako?!

Pa, novinare je zanimalo zbog čega se Crvena zvezda ispromašivala u prvom poluvremenu, naročito zbog čega je centarfor Kristijan Borha propustio "mali milion" šansi sve dok, na olakšanje svih u Zvezdi, Darko Lazović nije pogodio mrežu u 68. minutu za 2:1 i kasnije ubjedljivu pobjedu favorita.

"Dali smo četiri gola, ali i pored toga najvažnije je da smo stvarali šanse. Pitate me za Borhu, možda jeste propustio nekoliko prilika, ali je najbitnije da je bio u njima", rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki i postavio kontra pitanje:

"Koliko golova potrebno je da damo da bi bila dobra realizacija?"

Upitan da li je razmišljao da kolumbijskog centarfora na poluvremenu ostavi u svlačionici, Prosinečki je odgovorio odrično.

"Vjerujem u njega, bori se, dobro radi, čak je i riješio utakmicu evro-golom", podsjetio je na jedan od najljepših detalja utakmice, kada je Borha u 70. minutu povisio na nedostižnih 3:1.

Utisak je da je Borha morao ranije da savlada Tomislava Arčabu...

Generalno gledano, Prosinečki ima mnogo razloga za zadovoljstvo poslije četvrte proljećne pojbede u nizu. Njegov tim uzeo je maksimalnih 12 bodova i postigao 12 golova!

"Odigrali smo dobro, stvarali šanse, posebno smo dobro izgledali na fizičkom planu, držali smo jak ritam svih 90 minuta... Znali smo da će biti teško, da BSK ima kvalitetnu ekipu, ali smo zasluženo pobijedili", dodao je Prosinečki, koji se samo kratko osvrnuo na predstojeći derbi u polufinalu Kupa Srbije.

"Zadovoljan sam današnjom igrom, pored nekoliko propusta. Ali, radićemo na tome da ih ispravimo do srijede", rekao je trener Crvene zvezde, koja će u srijedu od 19 časova biti domaćin Partizanu.

Veličko Kaplanović, trener BSK Borče, mogao je samo da čestita boljem.

"Pobjeda Crvene zvezde je zaslužena, parirali smo im koliko smo mogli. Možda nismo morali da primimo i četvrti gol, pošto nije isto izgubiti 3:1 i 4:1. Čestitam im, bili su bolji...", rekao je Kaplanović.

(M. Š. - N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC