• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Očekivan trijumf, mnogo smo bolji

Štoper Crvene zvezde kaže da nijednog momenta nije dovodio u pitanje pobjedu nad Borčanima. Darko Lazović da od subote popodne razmišlja isključivo o Partizanu.

 Tošić: Očekivan trijumf, mnogo smo bolji Izvor: MONDO

Crveno-beli otišli su u naselje na levoj beogradskoj obali Dunava po tri boda i osvojili ih. Rezultat 4:1 kaže - ubedljivo. Brojni promašaji pred golom domaćih - moglo je i ubjedljivije.

Duško Tošić bio je jedan od najboljih u ekipi Roberta Prosinečkog. Sigurnom i mirnom igrom zaustavljao je pokušaje domaćih da stignu pred Bobana Bajkovića.

Posijle meča hvalio je svoje saigrače.

"Zadovoljni smo pobjedom. Uslovi za igru bili su katastrofalni, ali i pored svega toga uspjeli smo da razvijemo i nametnemo našu igru. Mislim da rezultat nijednog trenutka nije dolazio u pitanje".

Veliki broj promašaja Zvezdinih napadača u prvom poluvremenu iznervirao je publiku. Ne i ekipu.

"Na poluvremenu uopšte nisam bio nervozan, mnogo smo bolja ekipa od današnjeg protivnika, i bio sam uvjeren u sigurnu pobjedu. Mogli smo da postignemno još neki gol, ali i ovako sam zadovoljan i ne može se pričati o neefikasnosti kada smo postigli četiri gola. Ipak, ovu utakmicu ćemo brzo zaboraviti, jer nas u srijedu čeka polufinale Kupa, i sve misli usmjeravamo ka pripremi za taj meč ", rekao je Tošić.

Njegov saigrač Darko Lazović takođe je bio jedan od najzapaženijih na "Vizelj parku".

"Dobro smo ušli u utakmicu, poveli na vrijeme, ali potom padom koncentracije dopustili Borči da izjednači. Međutim, vjerovali smo u sebe, stvarali šanse, dobro igrali i niko od mojih saigrača, pa ni ja, nije sumnjao da ćemo na kraju pobijediti", rekao je Lazović.

Ofanzivni vezista odmarao je u srijedu protiv Smedereva. Prosinečki ga je protiv BSK-a poslao na teren od početka, a Čačanin mu uzvratio povjerenje sa dva gola.

Na redu je polufinale Kupa i okršaj sa najvećim rivalom. Zvezdin vezista poručuje da su misli svih u svlačionici već usmjerene na duel sa Partizanom.

"Utakmicu sa ekipom iz Borče smo već zaboravili, okrećemo se onome što nas čeka u srijedu, a to je meč sa vječitim rivalom, u kome se nadam da ćemo svi pružiti svoj maksimum, i ostvariti povoljan rezultat". zaključio je Lazović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC